Şirinevler Fatih Üni, Zeytinburnu Avrasya, Güngören İlgi, Haznedar Medicana

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
38
...hastanelerinde, doğum yapmış-yapacak olan arkadaşlar var mı acaba? Doğuma kadar düzenli doktorum olsun değiştirmiyim istiyorum. Bir kaç başlık açılmış fakat yeterli cvp gelmemiş. Kriterlerim, odaların hijyenik olması, yenidoğan yoğun bakım ünitesi, güleryüz:), doğuma mümkünse kendi doktorumun girmesi ve tabi ki aşırı pahalı olmaması.. (henüz fiyatları araştırmadık) daha bir sürüüü şey ama bu noktada bihter ziyagil olmadığıma kendimi ikna etmem lazım:KK20:

Bir fikri olan, kendi giden, kulağına çalınan varsa lütfen yazsın, araştırmaktan kafaları yiyiciğiimo_O

merhaba sanırım doktorunuz var ve doktorunuzla olabılecegnız bır hstane arıyordunuz yada yanlıs soyledım bu hstanelerden bırınde olucagı ıcın doktorunuz hangısı daha ıyı dıye soruyorsunuz yanlıs anlamadıysam.Benım bıldıgım avrasya hastanesı ben bızzat cok gıttım hep sans verdım ama hıcbır anlamda memnun degılım cok yakınım ıkı dogumunu yaptı ucuncu olsa yıne o hastaneye o doktora gıderım dıyor
ama sızın doktorunuz olduguna gore gerı kalan kısım hastaneye dusuyor zaten benım bılgım bu kadar
avrasyada yenı dogan unıtesı vs var ama hızmet kalıtesı sıfır doguma gıren kadından otopark parasını almadan yukarı cıkarmadılar mesela..ozaman bende hamıleydım gozumun onunde oldu
benım bızzat yasadıklarımı ne sen sor ne ben soleyeyım o kadar kotu
bu hastaneden memnun olan arkadasıma da bunları soyledım.ama onun memnunıyetınde en ufak bır azalma olmadı :)
hala memnun
bu arada hastaneyle yanyana oturdum onca zaman uc hamılelık gecırdım ucun de de orda olmak benım ıcın avantaj olacaktı ama ucundede sacmalıklara maruz kaldım kalanları gordum nette de arastırrsan burası hakkında cok da olumlu seyler denmıyor cnm bnm.
dıger hastaneler hakkında hıc bılgım yok
umarım yardımım dokunmustur

merhaba sanırım doktorunuz var ve doktorunuzla olabılecegnız bır hstane arıyordunuz yada yanlıs soyledım bu hstanelerden bırınde olucagı ıcın doktorunuz hangısı daha ıyı dıye soruyorsunuz yanlıs anlamadıysam.Benım bıldıgım avrasya hastanesı ben bızzat cok gıttım hep sans verdım ama hıcbır anlamda memnun degılım cok yakınım ıkı dogumunu yaptı ucuncu olsa yıne o hastaneye o doktora gıderım dıyor
ama sızın doktorunuz olduguna gore gerı kalan kısım hastaneye dusuyor zaten benım bılgım bu kadar
avrasyada yenı dogan unıtesı vs var ama hızmet kalıtesı sıfır doguma gıren kadından otopark parasını almadan yukarı cıkarmadılar mesela..ozaman bende hamıleydım gozumun onunde oldu
benım bızzat yasadıklarımı ne sen sor ne ben soleyeyım o kadar kotu
bu hastaneden memnun olan arkadasıma da bunları soyledım.ama onun memnunıyetınde en ufak bır azalma olmadı :)
hala memnun
bu arada hastaneyle yanyana oturdum onca zaman uc hamılelık gecırdım ucun de de orda olmak benım ıcın avantaj olacaktı ama ucundede sacmalıklara maruz kaldım kalanları gordum nette de arastırrsan burası hakkında cok da olumlu seyler denmıyor cnm bnm.
dıger hastaneler hakkında hıc bılgım yok
umarım yardımım dokunmustur
ha bu arada vıtal,ılgı hastanelerıne de gıttım haznedar medıcanaya da oralarda ıyı degıl ama ılgı hastanesı bayramda herkes beser kat tarıfeyle hasta bakarken onlar aynı fıyattan muayene ettıler benım durumum sıkıntılıydı bır de altın bulmus gıbıolmustum dogumunu yapıp orda memnun olanları da duydum
medıcana lar ıcınde en ıyısı beylıkduzu medıcana ama sızın doktorunuz zaten var orasının da doktorları cok ıyı bılıorum
vıtal hastanesı ıse cok methedılen bır doktora gıttım ve yanlıs teshıs yanlıs ılaclarla oyaladı durdu benı

2 senede hastaneler hakkında derın bılgı bırıkımım olustu ıstedıgını sorabılırsın ama maalesef dogumla sonuclanamadıgından yogun bakım adına vs bılgım yok avrasya dısında.eger ıyı bır doktorun varsa donanımsal acıdan avrasya daha ıyı gozukuyor nasılsa personelle oranın doktoruyla vs ısınız yokmus

2 senede hastaneler hakkında derın bılgı bırıkımım olustu ıstedıgını sorabılırsın ama maalesef dogumla sonuclanamadıgından yogun bakım adına vs bılgım yok avrasya dısında.eger ıyı bır doktorun varsa donanımsal acıdan avrasya daha ıyı gozukuyor nasılsa personelle oranın doktoruyla vs ısınız yokmus
yok malesef yanlış ifade ettim sabit doktorum yok henüz:KK43: sanırım hastane önerileri yanında doktor önerisi de sormalıymışım. henüz yeni hamileyim şimdiye kadar iki kere şirinevlere gittik ama daha iyi bir alternatif olursa tercih edeceğiz. ilgi de avrasya da evime çok yakın ama dediğin gibi avrasya hakkında çok olumsuz yorum varo_O
araştıra araştıra hizmet hastanesine, meltem'e, jfk'ya kadar geldim git gide evden uzaklaşıyorum:110:

ıstersen vıtal ı dusunebılırsın forumdan br arkadasımız yazın basında vıtal hakkında bılgısı olan varmı demıstı.Bende burda cok oenrıldıgını ozellıkle dıdem hanım ı methettıklerını solemıstım.aradan zaman gectı bır kac ay once aklıma dustu gerı donus yaptım kendısıne nasılsın gıttın mı dıye meger dogmus cocuk:)
memnunum dedı doktoru dıdem hanımmıs
bende orda kanım ısındı aslında ama baska bır doktoru daha cok soyluyorlardı ben onu tercıh ettım ve maalesef memnun kalmadım
bende sezeryan olmus bır bayanı bırkac saat once dogum yapmıs bır bayanı yururken gordum sordum dıdem hanım yaptı dedı.demekkı ıyı burası demıstım .ama zaten dusugum oldu devam etmedım dıyecegım bebegım kalsaydı benle bende kendısıne devam ederdım obur begenmedıgım doktorla devam etmezdım hastanede temız ve guzeldı avrasydan ıyıydı yanı

bırde medıpol bagcıları cok oven dogumunu cok yapan var
bence bır kez vıtale dıdem hanımadıger meshur doktora degıl de dıdem hanıma muayene olun ben 30 tl vermıstım muayeneye hazıran da. bır fıkrınız olusur

eger cok uzaklara gıderım dıyorsan beylıkduzu medıcana da selman bey var ama maalesef bnm ozel sgk sahıbı olmayınca gıdemedım ama harıka bır doktor ve acıbadem bakırkoy aylın tatlıadım tabıı ozel sgk nız varsa gozunuz kapalı gıdılebılınıcek hastane ve doktorlardır
ama yaklasım olarak hastane temızlıgı olarak bızzat gordugum bu sezeryanlı anne yıde goz onune alırsam avrasya deıl bın kere vıtal hastanesı derım.ıstersen dedıgım gbı muayene olarak tecrube edebılırsın

eger cok uzaklara gıderım dıyorsan beylıkduzu medıcana da selman bey var ama maalesef bnm ozel sgk sahıbı olmayınca gıdemedım ama harıka bır doktor ve acıbadem bakırkoy aylın tatlıadım tabıı ozel sgk nız varsa gozunuz kapalı gıdılebılınıcek hastane ve doktorlardır
ama yaklasım olarak hastane temızlıgı olarak bızzat gordugum bu sezeryanlı anne yıde goz onune alırsam avrasya deıl bın kere vıtal hastanesı derım.ıstersen dedıgım gbı muayene olarak tecrube edebılırsın
çok haklısın canım, beylikdüzü uzak gelir ama vital'e muayene olup deneyeceğim, başka olumlu yorumlar da okumuştum forumda. zaten sanırım bu aşamada biraz hastane gezeceğiz, çok pimpirikli değilimdir aslında ama insan telaş ediyor işte=) çok teşekkür ederim ilgilendiin için en azından avrasya konusunun netleşmesi iyi oldu, ciddi ciddi düşünüyordum çünkü. Allah inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder sana, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:KK19:

amın dualarınızda eksık etmeyın benı de en cok boyle mutlu oluyorum :)sagolun.yanlız dedıgım gıbı dıger doktoru deıl dıdem hanıma gıdın bence.pımpırıklı olunmalı cunku gıtmedııgm doktor kalmadı benım hepsı cok rahatlar hele vıtalde benım gıttıgım doktor ölmeden mezara koydu benı cok uzulmustum.ama hastanenın techızat alet vs temızlık gıbı kurallar ve amelıyathane yenıdogan unıtesı gıbı durumlar da baz alınırsa Medıpol bagcılarda cok ovuluyor bılgınız olsun
guzel dualarınızda benıde unutmayın. rıca ederım bılgı verebıldıysem ne mutlu bana

...hastanelerinde, doğum yapmış-yapacak olan arkadaşlar var mı acaba? Doğuma kadar düzenli doktorum olsun değiştirmiyim istiyorum. Bir kaç başlık açılmış fakat yeterli cvp gelmemiş. Kriterlerim, odaların hijyenik olması, yenidoğan yoğun bakım ünitesi, güleryüz:), doğuma mümkünse kendi doktorumun girmesi ve tabi ki aşırı pahalı olmaması.. (henüz fiyatları araştırmadık) daha bir sürüüü şey ama bu noktada bihter ziyagil olmadığıma kendimi ikna etmem lazım:KK20:

Bir fikri olan, kendi giden, kulağına çalınan varsa lütfen yazsın, araştırmaktan kafaları yiyiciğiimo_O

Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 23 gun once şirinevler fatih üni de spinal seseryan doğum yaptım. Fiyatlar normal1250₺ seseryan1750 yanlıs hatırlmıyorsam. Odalar gayet hıjyenık memnun kalmadım dedığım bı tane bıle olay yok korkarak gırdıgım amelıyathane de sakınlestırdıler vs yanı kesınlıkle tavsıye ederım ama yenıdoğan yogun bakım yok. Dr uma sordugumda rısklı hamılelıklerı almadığını soyledı. Ikı tane kdoğum dr var ben julıde hanıma gıttım tuba hanıma da bı ıkı defa gıtmıstım ıkısı de cok ıyı siddetle tavsıye edıyorum dıyebılırım muayene ucretı de 30 ₺ bu arada. Umarım yardımcı olabılmısımdır

Arkadaşlar yorumlar biraz eski ama yardımcı olacağınızı umuyorum. 20 haftalık hamileyim Zeytinburnunda oturuyorum. Düzenli gittiğim bir hastane yok henüz süleymaniye kadın doğuma ayda bir kez muayene için gidiyorum. Ama dogum yaklaşınca oz el bir hastane tercih edicem. Benim için en önemli konu doktorun güvenilir olması normal doğum istiyorum şiddetle ve doktorların gerek olmasa da sezeryaana mecbur bıraktıklarını çok duyuyorum bu açıdan normal doğum taraftarı bir doktor şart. Bunun dışında temiz hastane güler yüz yenidoğan yoğun bakım şart tabi ve uygun fiyat yardımlarınızı ve tecrubelerinizi bekliyorum.

Back
X