- 2 Mayıs 2012
- 24
- 10
- 38
- Konu Sahibi pekinkelebegi
-
ha bu arada vıtal,ılgı hastanelerıne de gıttım haznedar medıcanaya da oralarda ıyı degıl ama ılgı hastanesı bayramda herkes beser kat tarıfeyle hasta bakarken onlar aynı fıyattan muayene ettıler benım durumum sıkıntılıydı bır de altın bulmus gıbıolmustum dogumunu yapıp orda memnun olanları da duydummerhaba sanırım doktorunuz var ve doktorunuzla olabılecegnız bır hstane arıyordunuz yada yanlıs soyledım bu hstanelerden bırınde olucagı ıcın doktorunuz hangısı daha ıyı dıye soruyorsunuz yanlıs anlamadıysam.Benım bıldıgım avrasya hastanesı ben bızzat cok gıttım hep sans verdım ama hıcbır anlamda memnun degılım cok yakınım ıkı dogumunu yaptı ucuncu olsa yıne o hastaneye o doktora gıderım dıyor
ama sızın doktorunuz olduguna gore gerı kalan kısım hastaneye dusuyor zaten benım bılgım bu kadar
avrasyada yenı dogan unıtesı vs var ama hızmet kalıtesı sıfır doguma gıren kadından otopark parasını almadan yukarı cıkarmadılar mesela..ozaman bende hamıleydım gozumun onunde oldu
benım bızzat yasadıklarımı ne sen sor ne ben soleyeyım o kadar kotu
bu hastaneden memnun olan arkadasıma da bunları soyledım.ama onun memnunıyetınde en ufak bır azalma olmadı :)
hala memnun
bu arada hastaneyle yanyana oturdum onca zaman uc hamılelık gecırdım ucun de de orda olmak benım ıcın avantaj olacaktı ama ucundede sacmalıklara maruz kaldım kalanları gordum nette de arastırrsan burası hakkında cok da olumlu seyler denmıyor cnm bnm.
dıger hastaneler hakkında hıc bılgım yok
umarım yardımım dokunmustur
yok malesef yanlış ifade ettim sabit doktorum yok henüz2 senede hastaneler hakkında derın bılgı bırıkımım olustu ıstedıgını sorabılırsın ama maalesef dogumla sonuclanamadıgından yogun bakım adına vs bılgım yok avrasya dısında.eger ıyı bır doktorun varsa donanımsal acıdan avrasya daha ıyı gozukuyor nasılsa personelle oranın doktoruyla vs ısınız yokmus
çok haklısın canım, beylikdüzü uzak gelir ama vital'e muayene olup deneyeceğim, başka olumlu yorumlar da okumuştum forumda. zaten sanırım bu aşamada biraz hastane gezeceğiz, çok pimpirikli değilimdir aslında ama insan telaş ediyor işte=) çok teşekkür ederim ilgilendiin için en azından avrasya konusunun netleşmesi iyi oldu, ciddi ciddi düşünüyordum çünkü. Allah inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder sana, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallaheger cok uzaklara gıderım dıyorsan beylıkduzu medıcana da selman bey var ama maalesef bnm ozel sgk sahıbı olmayınca gıdemedım ama harıka bır doktor ve acıbadem bakırkoy aylın tatlıadım tabıı ozel sgk nız varsa gozunuz kapalı gıdılebılınıcek hastane ve doktorlardır
ama yaklasım olarak hastane temızlıgı olarak bızzat gordugum bu sezeryanlı anne yıde goz onune alırsam avrasya deıl bın kere vıtal hastanesı derım.ıstersen dedıgım gbı muayene olarak tecrube edebılırsın
...hastanelerinde, doğum yapmış-yapacak olan arkadaşlar var mı acaba? Doğuma kadar düzenli doktorum olsun değiştirmiyim istiyorum. Bir kaç başlık açılmış fakat yeterli cvp gelmemiş. Kriterlerim, odaların hijyenik olması, yenidoğan yoğun bakım ünitesi, güleryüz:), doğuma mümkünse kendi doktorumun girmesi ve tabi ki aşırı pahalı olmaması.. (henüz fiyatları araştırmadık) daha bir sürüüü şey ama bu noktada bihter ziyagil olmadığıma kendimi ikna etmem lazım
Bir fikri olan, kendi giden, kulağına çalınan varsa lütfen yazsın, araştırmaktan kafaları yiyiciğiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?