Şırınga yöntemi ile hamile kaldım 🦋🌹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dilosssssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
269
73
48
27
Öncelikle Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. O kadar çok konu açıp belirtiler aradim ki bu sitede size anlatamam. Eminim sizde cok aradınız ve bir gün hamile kalmayı basarirsam ve Rabbim nasip ederse ne yapip tutmussa onu paylasicam diye kendime söz vermiştim ve cok şükür dün hamile olduğumu öğrendim. Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin herkes imtihan oldugu yerden cani acir ve herseyi yapmayi göze alir. Oncelikle hep dua ettim. Bir yerde okumustum bir cok kisi boyle yapmis ve ilk aydan muthis sonuclar almisti. Eczaneden 5 li normal şırınga aldik esimle normal yolla iliskiye girip esim pet bardaga bosaliyordu sonra siringaya cekip ama sonuna kadar cekinki hava da dolsun sonra icinize sokun ve bir anda sıkın bu sekilde sperm gitmesi gereken yere cok hızlı gidicek. Bunu ovuslayon doneminize yakin 2 gunde 1 iliski ile devam edin. 8 ay once düşük yapmistim neredeyse. 1 senedir cocuk istiyorduk ben bu yontemle bu ay hamile kaldim umarım herkese umut olurum Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Siz bir şekilde kalmışsınız da aklınıza uyup bunu yapan birisi enfeksiyon kaparsa ne olacak? Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Hani yaptınız tamam da bari yaymak için uğraşmayın

Siz bir şekilde kalmışsınız da aklınıza uyup bunu yapan birisi enfeksiyon kaparsa ne olacak? Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Hani yaptınız tamam da bari yaymak için uğraşmayın
Spermler hava ile temas edildiginde 10 dakika yasiyorlar doktor arkadaşım var ki onun doktor arkadaslari bile bu yontem ile hamile kalmislar şırınga zaten tek kullanımlık ve steril. Lütfen ozellikle belirttim konunun muhatabi degilseniz asla cevap vermeyin.

Siz mi kural koyucusunuz?
İsteyen istediği cevabı verir sanki şahsa özel mesaj yollamış gibi tavır….

Şırıngayı rahmin ağzına kadar nasıl soktunuz?
Şırıngayla yapmak mantıklı ve sağlıklı olsaydı aşılama diye birşey olmazdı diye düşünüyorum
Çok ciddi enfeksiyon kapma durumu var dikkat edin sizde bence

Arkadaşım kafan mı güzel? Sana ne oluyor? Lütfen defol
Mübarek bayram sabahı mı kafam güzel
Sana ne oluyor da milletin vereceği cevaba hükmetmeye çalışıyorsun?
Defol derken? Forum yöneticisi misin hayırdır? Ne sanıyorsun kim sanıyorsun kendini de aklınca ayar çekmeye kalkıyorsun söyle de bilelim
Arkadaşın da değilim ayrıca

Ya saçmalamayın bahsettiğiniz şey çok riskli. Hem nereden bileceğiz gerçek olduğunu. Lütfen kimse denemesin. İstediği kadar steril olsun. Spermlerin yapısını bozma ihtimali var diye biliyorum sonra bebekte bir sıkıntı olabilir Allah korusun. Bu yöntem doğru olsa doktorlar aşılama yapmaz gidin evde sıkın sıkın deneyin derdi

Hangi doktor boyle hamile kalir ve bu cahilce yöntemı önerir

Cahil ve sagliksiz fikirlerinizi kendinize saklayin lutfen, insanlari yanlis yonlendirmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…