• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Şirket aracılığı ile bakıcı ariyorumm

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Bellalunaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
3
0
1
İzmir
Merhaba,oğlum 2 aylık ben de şimdilik çalışmıyorum.İzmirde oturuyorum.Yazları urla ve çeşme arasında mekik dokuyoruz,malum tek başına bakmak çok zor o yüzden sırayla annelerin yanında kalıyoruz.Şu sıralar çocuk bakıcısı arayışındayım bir yandan da çok titizleniyorum çünkü daha çok ufak.Bu konuyla ilgili yardim alabilcegim bir sirket biliyor musunuz ya da izmirde kalmali gelebilecek bir bakici tanidigi olan var mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,oğlum 2 aylık ben de şimdilik çalışmıyorum.İzmirde oturuyorum.Yazları urla ve çeşme arasında mekik dokuyoruz,malum tek başına bakmak çok zor o yüzden sırayla annelerin yanında kalıyoruz.Şu sıralar çocuk bakıcısı arayışındayım bir yandan da çok titizleniyorum çünkü daha çok ufak.Bu konuyla ilgili yardim alabilcegim bir sirket biliyor musunuz ya da izmirde kalmali gelebilecek bir bakici tanidigi olan var mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba özele tl yazdım ararsanız görüşmek isterim sevgiler

nsan Kaynakları Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Sektörü Lideri

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X