şırnakta kadın doğum doktoru yok:(((

delal_17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
81
0
16
46
Çanakkale
offf çok moralim bozuk kızlar.16haftalık hamileyim ve bundan önceki hamileliğimde plasenta dekolmanı geçirdim 10dakıka içinde sezeryana alınmasaydım hayatımı kaybede bilirdim bebeğimizı zaten kaybettik:((( şimdi bu hamileliğimde riskli tekrarlama olasılığı 15% ve eşiminin işinden dolayı şırnaktayım yaklaşık 2 aydır burda dr yok nezaman gelicek oda belli değil ben yedim bitirdim kendimi aniden kanamam olursa ne olucak diye bi ilçesinde dr var 45km uzaklıkta oraya gidenekadar zn ben giderim allah korusun.nereye mail atmam lazım bilmiyorum .moral anlıcanız 0

Şaşırdım :44: bimer e internetten şikayetini durumunu bildir sana döneceklerdir. Başbakanlık iletişim merkezi

cnm şırnakta nerdesin cizrede benim görümcem görev yapıyo kendisi hemşire ama dediğin gibi kadın doğumcu yok varsada oda allaha emanet

allah kolaylık versin canım ne diyim dediğin gibi çok zor oranın sağlık koşulları burayla kıyaslandığında içler acısı bi durumla karşı karşıya kalıyosun rabbim yardımcın olsun tatlım

offf çok moralim bozuk kızlar.16haftalık hamileyim ve bundan önceki hamileliğimde plasenta dekolmanı geçirdim 10dakıka içinde sezeryana alınmasaydım hayatımı kaybede bilirdim bebeğimizı zaten kaybettik:((( şimdi bu hamileliğimde riskli tekrarlama olasılığı 15% ve eşiminin işinden dolayı şırnaktayım yaklaşık 2 aydır burda dr yok nezaman gelicek oda belli değil ben yedim bitirdim kendimi aniden kanamam olursa ne olucak diye bi ilçesinde dr var 45km uzaklıkta oraya gidenekadar zn ben giderim allah korusun.nereye mail atmam lazım bilmiyorum .moral anlıcanız 0

bende suan şırnaktayım eşimin görevi nedeniyle 15 haftalık hamileyim gerçekten doktor yok mu yen,i geldigim için araştırma yapamadık

bende suan şırnaktayım eşimin görevi nedeniyle 15 haftalık hamileyim gerçekten doktor yok mu yen,i geldigim için araştırma yapamadık

cnm hastanede maalesef kadın doğum doktoru yok birinin tayini çıkmış diğeride istifa etmiş özel dr 2 tane var bende onlara gidiyorum bnm sorunum aniden bi kanama sezeryan durumu gerekirse hastanede dr yok diye bakalım bu haftalarda gelıcek dıyorlar artık beklıyoruz

Back
X