Sırt sancısını nasıl hissettiniz?

Biricikmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
149
41
98
35
Selam kızlar, sırt sancısını nasıl algıladınız nasıl hissediliyor? Çok merak ediyorum. Benim sırtımdan sola doğru sürekli giren çıkan ağrılar sancılar var. Kasıklarim a da sürekli ağrı giriyor, sanki adetlenme olacakmış gibi. Bu sırt sancısı belirtisimi? Belirti nasıl olur?

Bana tarif edilen adet sancısı gibi belden başlayıp karna yayılan bir sancı olduğu. Ama benim de ilk bebeğim bilmiyorum nasıl olacak :)

Yakın zamanda doğum yapmış birisi olarak şöyle soyliyim bende sırt ağrısı olmadı ama doğuma 3 gün kala karın ağrısı bel ağrısı ve aşağıya doğru baskılı bir ağrı olmuştu 3 gün çektim o ağrıyı adet ağrısından daha fazla bir ağrı oluyor ve ne yaparsan yap geçmiyor yürümek rahatlatıyordu bu da açılmasına yardımcı olduğu için .. doğuma bir hafta kala açık pembe bir akıntı gelmisti ona da nişan diyorlar. Herkeste su gelmez bende gelmedi hatta ebe 7cm açılma sonrası suyumu patlattı... Doğumun yakın ne şekilde doğum yapacağını bilmiyorum ama inşallah güzel bir doğum olur ...

Bugün 36+6 oldum. Az önce şiddetli bi karın ağrım ve sonrasında ishalim oldu. Her zamankinden farklı bişey de yiyip içmedim ama ishal Doğum belirtilerinden midir acaba ? Bu konuda deneyimli olanlardan bilgi rica ediyorum ilk gebeliğim olduğu için yaşadığım her tecrübeyi araştırıyorum.

Bugün 36+6 oldum. Az önce şiddetli bi karın ağrım ve sonrasında ishalim oldu. Her zamankinden farklı bişey de yiyip içmedim ama ishal Doğum belirtilerinden midir acaba ? Bu konuda deneyimli olanlardan bilgi rica ediyorum ilk gebeliğim olduğu için yaşadığım her tecrübeyi araştırıyorum.
Merhaba canım , doğum belirtisi arasında ishal var ama üşütmus de olabilirsin her zamanki yediğin şeyler bazen yaramıyor olabilir hamilelik böyle bişey ishal yanında kusma varsa ve tekrar ederse doktora git ... En belirgin özelliği nişan gelmesi bel ağrısı karın ağrısı makata vuran sancı ve vajinal ağrı doğum sinsi bişey değil emin olabilirsin bende ilk başlarda acaba anlar miyim diyordum ama anlamamak mümkün değil ... içim rahat değil diyorsan bekleme ama korkma

İshal Doğum belirtisi diyorlar ama bilemicem :KK43: adet sancısı gibi sancı var kaç gündür ve artmıyor da geçmek de bilmiyor :KK12:
Doğumun çok yakın canım bu belirtilerin olması çok normal korkma sakin kal... Bol bol dinlen uyumak ağrını hafifletir uyumayı dene

Doğumun çok yakın canım bu belirtilerin olması çok normal korkma sakin kal... Bol bol dinlen uyumak ağrını hafifletir uyumayı dene

Aynen uyuyorum ama sancı uyandırıyor bazen :) aman banane diyorum gözlerimi kapatıyorum. uykuda doğuracam belki de :halay:

Az kalmış sizin de Allah kurtarsın. Sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Allah razı olsun. :dua: Sizi de kolay kurtarsın sağlıcakla inşallah ;)

Öyle sinsi olsaydı ben 40 dakikalık uzaklıkta hastaneye gidip 4saatte doğurmazdm :)) tereyagli ekmek tereyagli ekmek ama hastaneye acile gidebilirsin en azından baksınlar aşağı yukarı sana bir zaman verebilirler ben doğuma 5 gün kala 2 defa gittim son gün artık gel doğum başlamış dediler 4 saatte doğurdum :) hissedersin ama merak etme ve normal doğum olacaksa korkup kendini daha çok sancinin içine atma ... Ben evde normal sancı çekerken doğumhanede korkudan daha çok sancı çektim ...O bebiş gelecek elbet ;)

Back
X