Sırt Ve Bel Ağrısı

hhmasal

Minik mucizem <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
893
844
18
Kızlar merhaba :KK25: 6 haftalık gebeyim 3 gündür belim ve sırtımda dayanılmaz ağrılarım var. Bu kadar erken tarihte olması beni biraz korkutuyor açıkcası. Çalıştığım için de kolay kolay izin alıp hastaneye gidemiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sizce sorun olabilir mi ? :KK17:

bu konuda kimsenin bi önerisi veya bilgisi yok mu :110:

bel ağrısı ilk günden beri çekerim.normalde de adet ağrım çeken biri oalrak bana çok dayanılmayacak gibi gelmemişti bu bel ağrııs.Doktoruma söylediğimde progestan verdi kullandım. Sırt ağrım yeni yeni başladı daha önce yoktu.henüz hamileliği çok yeni, bir doktora danış istersen.

bel ağrısı ilk günden beri çekerim.normalde de adet ağrım çeken biri oalrak bana çok dayanılmayacak gibi gelmemişti bu bel ağrııs.Doktoruma söylediğimde progestan verdi kullandım. Sırt ağrım yeni yeni başladı daha önce yoktu.henüz hamileliği çok yeni, bir doktora danış istersen.
bende yoğun adet agrısı yaşardım ama bu sefer ki bel ağrısı adet agırısından da beter. Umarım bebekle alakalı bir sorun yoktur. Akşam acile gitmeli galıba en iyisi :110: Teşekkürler bu arada cevabın için

bende de sag kaburgamin altinds agrim oluyo saplaniyo resmen bide karnimda oluyo ama aliyo canimi 9 haftalik hamileyim bende korktm ama kanama yok allaha bin sukur

bende de sag kaburgamin altinds agrim oluyo saplaniyo resmen bide karnimda oluyo ama aliyo canimi 9 haftalik hamileyim bende korktm ama kanama yok allaha bin sukur
canım benimde sırtım ve belimde çok şiddetli. Çok şükür kanama falan yok ama insan bi korkuyor. Sen doktora gittin mi ?

benim sirtim genelde yanlis yatis pozisyonunda agriyo seninde oyle olabilirmi insallah oyledir sadece

tabiki yazarim canim evet full dolu oluyo masallah ama acilde bisey yapmiyolar inan sadece surunduyolar bosuna

benim sirtim genelde yanlis yatis pozisyonunda agriyo seninde oyle olabilirmi insallah oyledir sadece
bilmiyorum 2 gün önce birden bire oldu önce belim ağırdı şimdi de sırtım ağırıyo. Masa başı çalışıyorum bu yüzden olabilir diye düşündüm. İnşallah ikimizin de aksi bir durum yoktur :dua:

insallah canim insallah evet dedigin gibide olabilir otururken ayagin altina destek koyma sansin varsa yuksekte tutarak calis iyi gelir insallah bide benim melegim var 1 bucuk yasinda ani reflexlerim oluyo arkasndayim surekli o yuzdende oluyomu aceba diye dusunuyorum

insallah canim insallah evet dedigin gibide olabilir otururken ayagin altina destek koyma sansin varsa yuksekte tutarak calis iyi gelir insallah bide benim melegim var 1 bucuk yasinda ani reflexlerim oluyo arkasndayim surekli o yuzdende oluyomu aceba diye dusunuyorum
olabilir canım sürekli kosusturuyosan kas ağrısı da olabilir. Meleğini de doğacak bebişini de Rabbim korusun :anne:

Bugün destek minderi koydum sırtıma bakalım yarına geçer umarım yoksa telaşlanıp hastaneye gidecem. Benim ilk bebeğim çok korkuyorum aksı bi durum olmasından :anneadayı:

amin canim cumlemizin insallah korkma kuzum aslinda anliyorum bende ilk gebeligimde bilmedigim icin tabi her gaz sancisinda dogurcam deyp hastaneye gidiyodum ve ebeler mahvetti alttan baka baka iki uc kere gene sanci oldugnda 6 aylikken falan o zaman gercek dogum sancisiyms serumla hapla durdurdular allahtan ilk olunca insan cokk telasli oluyo

amin canim cumlemizin insallah korkma kuzum aslinda anliyorum bende ilk gebeligimde bilmedigim icin tabi her gaz sancisinda dogurcam deyp hastaneye gidiyodum ve ebeler mahvetti alttan baka baka iki uc kere gene sanci oldugnda 6 aylikken falan o zaman gercek dogum sancisiyms serumla hapla durdurdular allahtan ilk olunca insan cokk telasli oluyo
aynen öyle canım. eşimde bende hemen hastaneye koşuyoruz kücücük şeylerde çok ultrasona girmek de iyi değil diye biliyorum ama bakalım bebişim büyüdükce bu evhamlı halim geçer inş.

Kineziterapi ile Boyun, Bel, Skolyoz, Eklem, Diz, Ayak, Kalça, Omuz, Sirt Tedavileri. Ameliyatsız, İlaçsız ve İğnesiz.

BOYUN TEDAVİLERİ
  • Servikal omurga tedavisi
  • Servikal dejeneratif disk hastalığı tedavi
  • Fıtıklaşmış boyun, göğüs ve Lomber omurga tedavisi
  • Servikal omurganın çıkıntı
  • Omurga kırıkları sıkıştırma sonrası rehabilitasyon
  • Rehabilitasyon ve yaralanma sonra kurtarma
  • Cpondiloartroz omurga tedavisi

BEL TEDAVİLERİ

• Sakral lomber osteoartrit tedavisinde
  • Alt sırt ağrısı, kürek kemikleri, boyun ağrısı arasında ağrı tedavisi
  • Bel fıtığı tedavisi
  • Lomber tedavisinde
  • Lomber dejeneratif disk hastalığı tedavi
  • Siyatik tedavisinde
  • Lomber çıkıntı tedavisinde
  • Lomber spondilesis tedavisinde
  • Siyatik belirtileri ve tedavisi
  • Bel ağrısı tedavisi

SKOLYOZ TEDAVİLERİ

• Kifoz, lordoz ve duruş tedavisi
  • Lordoz / Hiperlodoz tedavisi
  • Kifoz / Hiperkifoz tedavisi

EKLEM TEDAVİLERİ

• Germe ve dirsek eklemde ağrı tedavisi
  • Dirsek eklem tedavisi
  • Bursit dirsek eklem tedavisi
  • Epikondilitte ve tedavi için sıra dışı yaklaşımı
  • Tedavi Osteoartrit eklemlerin osteoartrit tedavisi için alışılmamış bir yaklaşımdır
  • Ortak endoprotezde, ortak sonra sonrası rehabilitasyon

DİZ TEDAVİLERİ

• Diz ağrıları etkili tedavisi
  • Bursit dizde tedavisinde
  • Diz eklemleri osteoartrit tedavisinde
  • Diz artrit tedavi
  • Diz eklem tedavisi
  • Tedavi Osteoartrit eklemlerin osteoartrit tedavisi için alışılmamış bir yaklaşımdır

AYAK TEDAVİLERİ

• Ayak bileği eklemin artrit tedavisi
  • Ayak bileği osteoartrit tedavisinde
  • Ayak bileği: hastalık ve tedavi
  • Ayak topu ağrı

KALÇA TEDAVİSİ

• Kalça eklemi ağrı
  • Tedavi Osteoartrit kalça ve Kalça eklemi
  • Kalça eklemi artrit tedavisi
  • Kalça eklemi tedavisinde
  • Kalça protezi sonrası rehabilitasyon

OMUZ TEDAVİLERİ

• Ağrılı omuz eklemi
  • Bursit omuz eklem tedavisi
  • Omuz eklem ağrıları tedavisinde
  • Omuz eklemi artrit tedavisi
  • Omuz eklemi osteoartrit tedavisinde

SIRT TEDAVİLERİ

• Torasik omurga ağrı tedavisi
  • Tedavisinde torasik fıtığı
  • Torasik omurga tedavisi
  • Osteochondrosis, tedavi ilaç ve iğne olmadan
  • Torasik omurga osteochondrosis: egzersiz ağrı karşı