bende yoğun adet agrısı yaşardım ama bu sefer ki bel ağrısı adet agırısından da beter. Umarım bebekle alakalı bir sorun yoktur. Akşam acile gitmeli galıba en iyisibel ağrısı ilk günden beri çekerim.normalde de adet ağrım çeken biri oalrak bana çok dayanılmayacak gibi gelmemişti bu bel ağrııs.Doktoruma söylediğimde progestan verdi kullandım. Sırt ağrım yeni yeni başladı daha önce yoktu.henüz hamileliği çok yeni, bir doktora danış istersen.
canım benimde sırtım ve belimde çok şiddetli. Çok şükür kanama falan yok ama insan bi korkuyor. Sen doktora gittin mi ?bende de sag kaburgamin altinds agrim oluyo saplaniyo resmen bide karnimda oluyo ama aliyo canimi 9 haftalik hamileyim bende korktm ama kanama yok allaha bin sukur
ben aldım ama ne yazık ki doktorumun 19 kasıma kadar boş günü yokmuş. Ağrılar geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Doktora gidince bana da yazar mısın sonucuyok gitmedimde randevu alcam bugun
bilmiyorum 2 gün önce birden bire oldu önce belim ağırdı şimdi de sırtım ağırıyo. Masa başı çalışıyorum bu yüzden olabilir diye düşündüm. İnşallah ikimizin de aksi bir durum yokturbenim sirtim genelde yanlis yatis pozisyonunda agriyo seninde oyle olabilirmi insallah oyledir sadece
olabilir canım sürekli kosusturuyosan kas ağrısı da olabilir. Meleğini de doğacak bebişini de Rabbim korusuninsallah canim insallah evet dedigin gibide olabilir otururken ayagin altina destek koyma sansin varsa yuksekte tutarak calis iyi gelir insallah bide benim melegim var 1 bucuk yasinda ani reflexlerim oluyo arkasndayim surekli o yuzdende oluyomu aceba diye dusunuyorum
aynen öyle canım. eşimde bende hemen hastaneye koşuyoruz kücücük şeylerde çok ultrasona girmek de iyi değil diye biliyorum ama bakalım bebişim büyüdükce bu evhamlı halim geçer inş.amin canim cumlemizin insallah korkma kuzum aslinda anliyorum bende ilk gebeligimde bilmedigim icin tabi her gaz sancisinda dogurcam deyp hastaneye gidiyodum ve ebeler mahvetti alttan baka baka iki uc kere gene sanci oldugnda 6 aylikken falan o zaman gercek dogum sancisiyms serumla hapla durdurdular allahtan ilk olunca insan cokk telasli oluyo
çok değil kuzum sadece sabah bulantım oluyo şimdilikinsallah kusmalarin varm8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?