Sivilceli Ciltler Sirtda ve kollarda sivilceler ve lekeler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Hayalperestbaykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
9
0
36
Belçika
Selam Arkadaşlar,

Bir iki senedir sirtimda sivilce cikiyor... Boyle kucukte degil... Dokunmicam diyorum ama işte olmuyuor.. Çok kaşiniyor... Sonuç hep leke.. Birde kollarimda da ayni şekil.. Yaz geldi diye uzuluyorum resmen.. İyice komplekse girdim... Çok igrenç gorunuyuor.. Kazakla dişariya ciksam yeridir... O kadar kotu gorunuyuor :-( umarim yardimci olabilirsiniz..

Sevgiler,
Selin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam Arkadaşlar,

Bir iki senedir sirtimda sivilce cikiyor... Boyle kucukte degil... Dokunmicam diyorum ama işte olmuyuor.. Çok kaşiniyor... Sonuç hep leke.. Birde kollarimda da ayni şekil.. Yaz geldi diye uzuluyorum resmen.. İyice komplekse girdim... Çok igrenç gorunuyuor.. Kazakla dişariya ciksam yeridir... O kadar kotu gorunuyuor :-( umarim yardimci olabilirsiniz..

Sevgiler,
Selin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

meraba canım. gecmıs olsun oncelıkle.. 2 3 ay once kuzenımın sıkayetlerı ıcın cıldıyeye gıtmıstık. kendısı boyuna gore bırazcık kılolu bırı. ben hep kılodan dolayı oldugunu soyluyordum ona.. doktor sırtına omuzlarına falan baktı. asırı yaglı yıyomusun , sıgara ıcıyo musun , dar gıyınıyo musun , alkol alıyomusun dıye sormustu.. bunlar sende var mı bılmıyorum ama...
bunda yaglı yemek var sıgara desen gunde 1 paket alkolde alıyo e hepsı var dedık doktora. buyuk sorun degıl ama yedıgın yemeklerın yag oranlarına dıkkat eder ve sıgarayı bırakırsan gecer dedı.. sıgaraya pek anlam veremedım ama buyuk olcude sıgara sebepmış..
kuzenım sagolsun bosuna yordu benı de , doktoru dınlemedı bıle ama umarım daha buyuk bı sorun yoktur ve yazdıklarımın sana faydası olur.. :)

Back