Sırtı açık bluz veya elbise

canım benim paylaşımların çok güzel ama o harflerin arası birde ölçü olarak verilse süper olur

canım haklısın evet ölçü verilmiş olsa işimiz daha kolay olur ancak beden farklılıklarından dolayı ölçü verilmiyor. ama ölçüyü bedenimize göre ayarlayabiliriz fakat kalıp çıkartmaktan biraz anlamak gerekiyor sanırım :)

en azından formül olsaydı mesela a-b arası beden 1/4 dense kendi ölçümüze göre hesaplardık.bendeki kalıplarda öyle veriyor uğraşınca çıkıyor bu biraz havada kalmış.sana demiyorum kalıbı hazırlayana diyorum senin uğraşılarını takdir ediyorum sakın alınma

yok canım benim ne alınması. Bencede gayet haklısın evet keşke öyle yapsalardı bizimde işimiz kolay olurdu değil mi. Ama bundan sonra ekleyeceğim modellerde bu tavsiyeni dikkat edeceğim :))

arkadaşlar ben bu derginin bi benzerinden aldım ama ondan kalıp çıkarmak imkansız. o kadar karışıkki anlatamam hangi çigi nereye gidiyo bilmiyorum.
Bununkide karışıkmı bana yardımcı olurmusunuz.

kızlar bu kalıp için herhangi dar bir penye badiniz alın mezureyle etek genişliğini ve iki koltuk altı arasını yani göğüs hattını ölçün birde koltuk altından badinin etek ucuna yan uzunluğu ölçün buraya yazın yada bana mesaj atın ben size yardım ederim kalıp çıkarmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…