Büyük ihtimalle öyle birşey sizinde elinizle basınca omurunuz acıyormu çok eğik duruyorum doğruldugumda çatur çutur ses geliyor hafif rahatlıyorum yine devam edıyo dık durus korsesı aldım onu denıycem randevum gelene kadarBoyun fıtığı veya boyun düzleşmesi olabilir. Ben 10 yıldır yaşıyorum, sol tarafımın üzerine asla yatamıyorum bile.
Evet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorumBüyük ihtimalle öyle birşey sizinde elinizle basınca omurunuz acıyormu çok eğik duruyorum doğruldugumda çatur çutur ses geliyor hafif rahatlıyorum yine devam edıyo dık durus korsesı aldım onu denıycem randevum gelene kadar
Çok tesekkur ederım cevabınız için daha oncede vardı benım şikayetlerim sırtım boynum aşırı yanardı yorulunca poşet tasıyınca falan şimdide bu çıktı kütür kütür ötüyorum sanki omurgamda çürük gibi acıyorEvet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorum
Dediğim gibi yüzde yüz fıtık düzleşme falan var 27 yaşında olduğum için doktor ameliyat önermedi (fıtık ameliyatı). Yüzme rahatlatır dedi sadece.Çok tesekkur ederım cevabınız için daha oncede vardı benım şikayetlerim sırtım boynum aşırı yanardı yorulunca poşet tasıyınca falan şimdide bu çıktı kütür kütür ötüyorum sanki omurgamda çürük gibi acıyor
Benimde dik durunca cok acıyor duruş bozuklugundanmı diye aldım işte onuda bi çareEvet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorum
Bende 26 yasındayım yüzmeyide hiç sevmem dogumdan sonra cocuk tasımaktan mafoldum zatenDediğim gibi yüzde yüz fıtık düzleşme falan var 27 yaşında olduğum için doktor ameliyat önermedi (fıtık ameliyatı). Yüzme rahatlatır dedi sadece.
Merhaba birşey sorabılırmıyım omurganız elınızle basınca sızınde acıyormuydu curuk gıbı acıyor cuma gunune randevum varda merak ettım hiç gecmıycekmı acaba dıyeEvet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorum
Acıyor tabii ki hatta omzum kolum bile acıyorMerhaba birşey sorabılırmıyım omurganız elınızle basınca sızınde acıyormuydu curuk gıbı acıyor cuma gunune randevum varda merak ettım hiç gecmıycekmı acaba dıye
Anladım tesekkur ederımAcıyor tabii ki hatta omzum kolum bile acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?