• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sirtimdaki sivilceler!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar hep sivilceli bi cildim oldu fakat 1 yildir sirtimda iri sivilceler cikiyo icleri sert ve bastirinca aciyor ama ucu cikmamis bassiz sivilceler ve son 2-3 aydir yuzum ve boynumda da bu sekilde sivilceler cikmaya basladi yag bezesi gibi ici sepsert lutfen biseyler onerin kac kere doktora gittim biktim

Limon kurutuyor diye duydum kendimde denedim bi kaç kez. Kesin işe yarayıp yaramadığını da söyleyemem. Sadece bi öneri işe yarar mı bilmem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar hep sivilceli bi cildim oldu fakat 1 yildir sirtimda iri sivilceler cikiyo icleri sert ve bastirinca aciyor ama ucu cikmamis bassiz sivilceler ve son 2-3 aydir yuzum ve boynumda da bu sekilde sivilceler cikmaya basladi yag bezesi gibi ici sepsert lutfen biseyler onerin kac kere doktora gittim biktim

Aynen benimde boyle ama bende oldu bitti boyle hatta annem ve dedem de de varmis irsi yani. Ve sirtim komple belimden asagi kadar ya bir çözüm bulursaniz paylasir misiniz inş geçer :(

Arkadaşın dediği gibi karaciğerde sorun olabilir , kullandığın şampuan duş jeli deterjan alerji yapıyor olabilir ben ucuz bir tonik aldım duştan sonra sırtımı tonikliyorum iri iri sivilcelerim olurdu bir iki tane hala çıkıyor ama eskisi kadar değil

Back
X