• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sis leke keremi hakkında

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hilalz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
21
2
1
27
Arkadaşlar sis leke kremi ile ilgili konunun tarihi üç dört yıl öncesine dayandığı için yeni konu açayım dedim. Bir kaç sorum olacak. Bu kremi kullananlar cevaplarsa sevinirim çünkü cidden merak ediyorum.

- sis leke kremi ne kadar ? ( Mustafa erşahinden sipariş edeceğim)
- bu kremi kullanırken aşama aşama Mustafa beye rapor veriyorsun bunu biliyorum kremin haricinde güneş kremi ve bepanten dışında bir şey kullandınız mı?

Cevaplayın lütfen nn :(

Arkadaşlar sis leke kremi ile ilgili konunun tarihi üç dört yıl öncesine dayandığı için yeni konu açayım dedim. Bir kaç sorum olacak. Bu kremi kullananlar cevaplarsa sevinirim çünkü cidden merak ediyorum.

- sis leke kremi ne kadar ? ( Mustafa erşahinden sipariş edeceğim)
- bu kremi kullanırken aşama aşama Mustafa beye rapor veriyorsun bunu biliyorum kremin haricinde güneş kremi ve bepanten dışında bir şey kullandınız mı?

Cevaplayın lütfen nn :KK43:
Merhaba cnm. Bende daha yeni aldım. Bugün 3. Sürmem.eğer kızarıklık gibi alerjik bi reaksiyon olursa advantan ve bepanthen yada hametan sürüyorsun.kullanım klavuzunda yazıyo zaten.2 gün ara veriyosun.bende kızarıklık olmadı daha çok şükür.sadece soyuldu biraz.güneş kremi seçimi çok önemli başka bi konuda belirttim.coppertone alın demiş ama parlama yapıo ve etkisi 2-3 saatte yenilemk gerektiği için onu almadım ben.fiyatıda 64 tl. Kargoyada 7 lira ödedim.umarım yardımcı olmuşumdur

Merhaba, krem hakkında bilgim yok. Ancak lütfen her reklama, habere ve insana kanmayın. Adam akıllı bir dermatolog bulun, gidin; o size zaten hem zararsız hem işinize yarayacak bir karışım hazırlar. Yaz kış YÜZ için olan güneş kremini kullanın, ama yok Nivea yok Sebamed vs olmasın; dermokozmetik ürün olsun. Geçmiş olsun.

Back
X