Canım istesen de bebeğin canını yakamazsın, rahatsız edersen o tepkisini veriyo zaten üzülme yani (gerçi ben de üzülüyorum yavruma yer kalmıyo diye ama acımaz canı yani). Bayramda oldum ben de aynı şekilde kocamı gönderdim eczacıdan surup aldı prospetüsünde gerektiğinde hamilelerde kullanılır yazıyodu içtim iki kere geçti. Şişkinlikse progestanı bebeğe bi şey mi oluyo diye ağızdan almıştım vajinal yoldan almamıştım meğerse o yapıyomuş bıraktım azaldı ama yine de geçmedi. Doktoruma gittim aşırı gazım var dedim maden suyu iç, incir kurusu, kayısı kurusu ye dedi. İncir kurusu yiyince biraz rahatlıyorum sanki. Ben önceden de kiloluydum bebek de büyüttü karnımı bi de şişkinlik karnım davul gibi geriliyo dün kocam zehir zembelek hamilesin diyo. Bu arada afbuyur da fazla ıkınma ilk üç ay düşük tehlikesi oluyo diyolar.
Progestan kadar yan etkileri iğrenç başka ilaç görmedim, kapsülün içinde bildiğin krem var mide ne yapsın. Kullanman gerekiyosa kesinlikle vajinal yoldan al. Bi de ayran yap bir bardağın içine bir yemek kaşığı zeytinyağı koy iyice karıştır anlamıyosun yağ tadını (iğrenç olmuyo aksine lezzetli oluyo) ve o da iyi geliyo. Ben ayran yapınca muhakkak zeytin yağı atıyorum içine günde 2-3 bardak içiyorum süt ihtiyacımı da gidermiş oluyorum. Geçmiş olsun tekrardan.canım benım de progestan yenı bıttı ; belkıde onun etkısı var hala ; kuru ıncır falan yıycem bu ara yemedım de mandalın falanda yıyorum lıflı beslenemye dıkkaat edıyorum ama bakalım ne zaman atlatıcam. maden suyuda hıc sevmem ama hergun 1 tane ıcmek ıyıde olurmus dıolar mıneral bakımından. saolasın canım
Çok minnak daha annesi sağa sola kaçsa bile hissedemezsin ayrıca sol tarafa yatmak kan akışı açısından öneriliyo.Bende kabızlık yok ama siskinlik var iki gündür karnım birden büyüdü sanki normal diyorlar ama siskinim yani bir de sol tarafima yatamiyorum agırlık oluyor sanki bebek sol tarafimda olabilir miyki :) :)
Hamile yastığı yapsana kendine ben yaptım kocam da alıştı bi tarafına o yatıyo bi tarafına ben yatıyorumevet sola yatmak daha ıyıyımıs kalın bır damar varmıs ordan bebıse oksıjen ve kan daha ıyı pompalanırmıs ; ultrasonada benım kesem sagda cıktı doktor saga yerlesmıs dedı ; bacak arama yastık alamadan ıuyuyamaz oldum daha sımdıden ; normalde hep yuz ustu uyurdum
Hamile yastığı yapsana kendine ben yaptım kocam da alıştı bi tarafına o yatıyo bi tarafına ben yatıyorum
U şeklinde düşün 2 metre kumaş aldım, makinam yok elde diktim içine de boncuk elyaf aldım bolca doldurdum, biraz da kumaş arttı kuzuma yastık yaptım. Kuzum doğunca da ya emzirme yastığı yaparım ya da pufidik yatak yaparım. Çok memnunum geçen gün uykudan uyandım baktım benimki sarılmış bırak o benim dedim, sonra da aklıma geldikçe hunharca güldümnasıl oluokı kuzum o uzunlamasına yastık mı
Bi de yatsan onda bana ettiğin duayla loto kazanırım o denliay valla harıka kuzum ; saolasın. kayınvalıdem dikişci yapar o göstereyım ona. masallah senınde elıne koluna saglık.
Evet daha kücük ama sol tarafa yatmak iyi diye yatmaya calısiyorum yatamiyorum maalesefÇok minnak daha annesi sağa sola kaçsa bile hissedemezsin ayrıca sol tarafa yatmak kan akışı açısından öneriliyo.
Annem anne olunca anlarsın derdi şimdi anlıyorum bazen bırak yatmayı oturmak bile sıkıntı oluyo.Evet daha kücük ama sol tarafa yatmak iyi diye yatmaya calısiyorum yatamiyorum maalesef
Aynen simdiden herseyi cok düsünüyorum biraz stres yapıyorumAnnem anne olunca anlarsın derdi şimdi anlıyorum bazen bırak yatmayı oturmak bile sıkıntı oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?