• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişkinlik -nefes alamama- ishal!!!! çok fenayım

vuslat2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
741
1
96
44
Diğer
kızlar 3 gündür çok fenayım aşırı derecede şiştim su gibi bir ishal ve şişlikten nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum

geçer diye bekledim ama geçmedi dr u aradım merkeze gel hemen görelim dedi yarın dra gidiyorum yarın bizim burda tahlile gidicektim neye niyet neye kısmet ya

son 3 günde bu belirtileri yaşayan varmı

bilmiyorum ama çok fenayım bugüne kadar dayandım yarın ne olduğu çıkacak ama bugün göğüs kafesimin tam üstünde sanki bir baskı var ya şimdi bu revamı son günlerdi ya
sence ne olucak şimdi

evet canım belirtilerin ohss ye benziyor...
dr a gidince senden kan alıcaklar bazı değerlere bakıcaklar.yüksek çıkarsa protein içerikli serum takıcaklar...şişmeye devam edersen de biraz su alıcaklar....
çok mu yumurta toplanmıştı senden?transferinin kaçıncı günüydü bugün?
belki gebelik testi de yaparlar kandan.....
çok geçmiş olsun...ben de ohss olmuştum....neler çektiğini biliyorum.....

canım bende de oldu bu belirtilerin aynısı ben de ohss diye çok korkmuştum ama değilmişim sanırım aldığımız ilçalar yapıyo ama sen doktora gitmeyi ihmal etme ..doktora gidene kadarda sakın moralini bozma benim karnım hala inmedi yine şiş .ishalim baya uzun sürmüştü..

evet canım belirtilerin ohss ye benziyor...
dr a gidince senden kan alıcaklar bazı değerlere bakıcaklar.yüksek çıkarsa protein içerikli serum takıcaklar...şişmeye devam edersen de biraz su alıcaklar....
çok mu yumurta toplanmıştı senden?transferinin kaçıncı günüydü bugün?
belki gebelik testi de yaparlar kandan.....
çok geçmiş olsun...ben de ohss olmuştum....neler çektiğini biliyorum.....

teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileğin için

transferin 10.günüydü bugün 22 tanede yumurta toplanmıştı

4 tanede embriyo transfer edildi

ilk günler çok rahattım şu son bir kaç gündür böyleyim

yarın kanda gebelik testi garanti de öteki testleri bilmiyorum

karnım daha ne kadar şişer bilmiyorum ama zaten patlayacak gibiyim aşırı bir gerginlik var

canım bol su iç.insan sanki su içersem daha çok şişerim diye düşünüyor ama çok yanlışmış...
yarın dr teşhisi koyar ohss olduysan hergün proteinli şeyler yemen gerekecek.en çok da balık yersen şişlikler azalıyor.ben günde bir tane yiyordum.
inşallah hamişsindir.yarın müjdenni verirsin inşallah.....
tekrar geçmiş olsun.....

canım bol su iç.insan sanki su içersem daha çok şişerim diye düşünüyor ama çok yanlışmış...
yarın dr teşhisi koyar ohss olduysan hergün proteinli şeyler yemen gerekecek.en çok da balık yersen şişlikler azalıyor.ben günde bir tane yiyordum.
inşallah hamişsindir.yarın müjdenni verirsin inşallah.....
tekrar geçmiş olsun.....

merhaba ohss dediğinniz şeyi pek anlamadımbende tüp bebek yaptırmıştım ikisene önce şimdi dondurulmuş emriyoları transfer edicekler ağustosun 2 haftası beni korkuttunuz?:1ninca:

Back
X