Siskinlik

Shaire

BE the change...
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
1.732
34
118
Kizlar ben daha 10 haftalik hamileyim ama karnim sanki 5-6 aylik hamileymis gibi cikti :30:

Hafif bi kabizlik yasiyorum, bagirsaklarim disa dogru yerlesti galiba anlamadim

Kendimi balon gibi hissediyorum gercekten cok rahatsiz ediyor...

Ebeyi aradim (Hollanda'a ebe kontrolunde ilerliyor gebelik) cok normal yapacak bisey yok dedi. :26:

Sizde boyle seyler yasadiniz mi? Iniyormu gobek sonra yoksa boyle sistikce sisiyormu :52:

Is yerine daha bildirmedim ama bu gobegimi gorunce anlarlar herhalde hemen :27:

Tecrube ve yorumlarinizi bekliyorum :79:

Kizlar ben daha 10 haftalik hamileyim ama karnim sanki 5-6 aylik hamileymis gibi cikti :30:

Ebeyi aradim (Hollanda'a ebe kontrolunde ilerliyor gebelik) cok normal yapacak bisey yok dedi. :26:

Sizde boyle seyler yasadiniz mi? Iniyormu gobek sonra yoksa boyle sistikce sisiyormu :52:

Tecrube ve yorumlarinizi bekliyorum :79:
Bendede aynı problem var. Hatta şişkinlikten ayağa kalkınca göbeğim ve göbek deliğim acıyor. Dr. bana da bunun için yapacak birşey yok dedi. Normal galiba durumumuz.

ilk haftalarda kocaman göbekler olabiliyor canım
gazdan diyorlar,zamanla iner

Insallah dedigin gibidir canim, herkes simdiden ne kadar karnin cikmis diyor bende sasakaliyorum. 3-4 santimlik bebisten oyle karin cikmaz ki...

Bendede aynı problem var. Hatta şişkinlikten ayağa kalkınca göbeğim ve göbek deliğim acıyor. Dr. bana da bunun için yapacak birşey yok dedi. Normal galiba durumumuz.

Aynen benimki de oyle neredeyse.. Yapacak bisey olmazmi ya, goz sokturucu bisey veya sindirim sistemine yardim edici felan... :26:

aynen ya anlatamm daha 4 haftalık hamilyim sanki 4 aylık gibii anlatamm bende de kabızlık olduu

aynen ya anlatamm daha 4 haftalık hamilyim sanki 4 aylık gibii anlatamm bende de kabızlık olduu

Bende basta bisey yoktu hatta tam tersine cok cikiyordum tuvalete, simdi kabiz oldum sanki. Kendimi balon gibi hissediyorum :19:

Bende basta bisey yoktu hatta tam tersine cok cikiyordum tuvalete, simdi kabiz oldum sanki. Kendimi balon gibi hissediyorum :19:

canm işte kabızlık değil mii şişiren hemde hastalanmamann verdiği şişkinlik inşş inerr ama kilo aynı sadece karın :49:

bende oyleydim ebeme sordum normal dedi.burda ebeler herseye normal diyor :44: :44:

bende oyleydim ebeme sordum normal dedi.burda ebeler herseye normal diyor :44: :44:

Aynen doktorlar gibi hersey normal ve hic biseyden bisey olmaz.. Bana her turlu bitki cayi icebilirsin demislerdi ama Turk kaynaklarina gore her bitki o kadar da masum degil :19:

canm işte kabızlık değil mii şişiren hemde hastalanmamann verdiği şişkinlik inşş inerr ama kilo aynı sadece karın :49:

Ins gecer ya kendimi cok sismis hissediyorum :2:

Kizlaaar bugun ilk ultasonuma gittim bebisimizi gorduk!!
Resmen oynuyordu el salliyordu bize sanki

Kalp atislarini duyduk :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X