Şişko gebeliğim ve Lohusa Geceliği

denizali3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
135
80
28
33
Arkadaşlarım Merhaba ,
90 kilo ile hamile kaldım 3 ay bitti hiç kilo almadım çok şükür , heralde 100 kilo ile doğururum inşallah
Tek sıkıntım kendime göre güzel lohusa geceliği bulamamak. Çok beğeniyorum bu güzel dantelli falan lohusa geceliklerini nette falan bakıyorum hep bedenler XL 'ye kadar. Fazlası yok . Kilolu gebelerin güzel lohusa geceliği giymeye hakları Yok mu . Var mı bildiğiniz bi yer alabilecek.

Normal xlden farklı oluyor hamile lohusa kıyafetleri. Ben hamilelik kilomla xl giymem gerekirken hamile reyonunda m veya l giyiyordum. İade hakkınız var bir deneyin olmazsa geri gönderirsiniz.

Bende ayni dertten muzdaribim canm. Anneme arattiriyorum istanbuldan gelirken takim bul diye. Arkadaslarin dedigi gbi xl lari normaldeki gibi degilmis

Bazi modellerde ben xxl de gordum.
Arkadaslarin dedigi gibi normal bedenlerden farkli diye biliyorum ben de.
Henuz almadim ama.

Teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar eğer öyle ise belki olur bana da gidip denemek lazım

En olmadı normal önü düğmeli bi beyaz pjama takımı alıp, güpür alıp istediğin gibi işleyebilirsin hem önüne hem etek uçlarına. Ben her şeye güpür alıp takıyorum da :olamaz: çok şıklaştırıyor her şeyi..:KK59:

En olmadı normal önü düğmeli bi beyaz pjama takımı alıp, güpür alıp istediğin gibi işleyebilirsin hem önüne hem etek uçlarına. Ben her şeye güpür alıp takıyorum da :olamaz: çok şıklaştırıyor her şeyi..:KK59:
Aa bak bu çok mantıklı nasıl yapcam örnek var mı elinde herhangi bi şey

Şu tarz bişeyler istiyorum ya yapabilir miyim acaba güpürle

Eklentiler

• IMG_8425.webp
    IMG_8425.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_8424.webp
    IMG_8424.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 63
Canım robodan olan bi pjama takımı alırsın önü düğmeli, yada sabahlıklı alırsın fark etmez. Beğendiğin ona uygun bi güpür al, göğüs altından pile pile dikersin, kolsuz alıp güpürü geniş alıp kollarını güpürden yapabilirsin çift pile atıp, sabahlığınında bu örnekteki gibi kol uçlarına yaparsın Ooh mis gibi...

Canım robodan olan bi pjama takımı alırsın önü düğmeli, yada sabahlıklı alırsın fark etmez. Beğendiğin ona uygun bi güpür al, göğüs altından pile pile dikersin, kolsuz alıp güpürü geniş alıp kollarını güpürden yapabilirsin çift pile atıp, sabahlığınında bu örnekteki gibi kol uçlarına yaparsın Ooh mis gibi...
Ben beceremesem de annem teyzem falan anlar bu işten Yuppiii Robodan pijama Ne ama:KK200::KK71:

Ben beceremesem de annem teyzem falan anlar bu işten Yuppiii Robodan pijama Ne ama
Göğüs altından açılan yani canım, sıkma canını halledilcek şeyler bunlar :) ayrıca ben 75 kilo ile hamile kaldım, şuan 88 im. Muhtemelen 90 ı geçeceğim. L beden lohusa takımı aldım. Şuan oluyor ama daha rahat olsun diye xl almayı düşünüyorum. Bence almadan önce dışarı çıkıp bi göz at dene derim arkadaşların dedipi gibi kalıpları daha geniş oluyor

Göğüs altından açılan yani canım, sıkma canını halledilcek şeyler bunlar :) ayrıca ben 75 kilo ile hamile kaldım, şuan 88 im. Muhtemelen 90 ı geçeceğim. L beden lohusa takımı aldım. Şuan oluyor ama daha rahat olsun diye xl almayı düşünüyorum. Bence almadan önce dışarı çıkıp bi göz at dene derim arkadaşların dedipi gibi kalıpları daha geniş oluyor
Tamamdır canım öok teşekkür ederim çok işe yaradı verdiğin bilgiler :KK15:

113 kg doğum yaptım ,internetten bulamazsın bedenine göre çarşıya çık yıldız iç giyim gibi iç giyim ürünleri satan yerlerde çok var.Ben de bir korkuyla gittim bulamaz mıyım diye ama çok varmış.
Ama benim aldığım en gereksiz şeydi diyebilirim normal geceliklerimi giydim hep :D

Canım ben 101 ile girdim doğuma hays marka almıştım beden gayet iyiydi

Back
X