Aa bak bu çok mantıklı nasıl yapcam örnek var mı elinde herhangi bi şeyEn olmadı normal önü düğmeli bi beyaz pjama takımı alıp, güpür alıp istediğin gibi işleyebilirsin hem önüne hem etek uçlarına. Ben her şeye güpür alıp takıyorum daçok şıklaştırıyor her şeyi..
Ben beceremesem de annem teyzem falan anlar bu işten Yuppiii Robodan pijama Ne amaCanım robodan olan bi pjama takımı alırsın önü düğmeli, yada sabahlıklı alırsın fark etmez. Beğendiğin ona uygun bi güpür al, göğüs altından pile pile dikersin, kolsuz alıp güpürü geniş alıp kollarını güpürden yapabilirsin çift pile atıp, sabahlığınında bu örnekteki gibi kol uçlarına yaparsın Ooh mis gibi...
Göğüs altından açılan yani canım, sıkma canını halledilcek şeyler bunlar :) ayrıca ben 75 kilo ile hamile kaldım, şuan 88 im. Muhtemelen 90 ı geçeceğim. L beden lohusa takımı aldım. Şuan oluyor ama daha rahat olsun diye xl almayı düşünüyorum. Bence almadan önce dışarı çıkıp bi göz at dene derim arkadaşların dedipi gibi kalıpları daha geniş oluyorBen beceremesem de annem teyzem falan anlar bu işten Yuppiii Robodan pijama Ne ama
Tamamdır canım öok teşekkür ederim çok işe yaradı verdiğin bilgilerGöğüs altından açılan yani canım, sıkma canını halledilcek şeyler bunlar :) ayrıca ben 75 kilo ile hamile kaldım, şuan 88 im. Muhtemelen 90 ı geçeceğim. L beden lohusa takımı aldım. Şuan oluyor ama daha rahat olsun diye xl almayı düşünüyorum. Bence almadan önce dışarı çıkıp bi göz at dene derim arkadaşların dedipi gibi kalıpları daha geniş oluyor
Rica ederim canım birbirimize yardımcı olmak için buradayız :)Tamamdır canım öok teşekkür ederim çok işe yaradı verdiğin bilgiler
Nereden aldınız hays marka hanımefendi:)Canım ben 101 ile girdim doğuma hays marka almıştım beden gayet iyiydi
Canım ben netten almıştım hemde çok uyguna gelmişti umarım sende bulursun gönlüne göreNereden aldınız hays marka hanımefendi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?