Sisli Beşiktaş civarı doktor arayışı

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Hanımlar ovulasyon takibi icin iyi bir doktor arıyorum. Levent acibadem de nur Beştay sisli Memorial da Figen Hn ya da Banu Göker Özdemir Gayrettepe Florence Nightingale de alin Başgül yiğiter aklımda olanlar. Hangisi iyidir bilemedim. Çünkü hamile kalırsam gittiğim doktorla devam etmek istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar ovulasyon takibi icin iyi bir doktor arıyorum. Levent acibadem de nur Beştay sisli Memorial da Figen Hn ya da Banu Göker Özdemir Gayrettepe Florence Nightingale de alin Başgül yiğiter aklımda olanlar. Hangisi iyidir bilemedim. Çünkü hamile kalırsam gittiğim doktorla devam etmek istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

merhba cnm bnm.ben ıkı yıldır bıkı usanmadan tek bır ısmı tavsıye edıyoru bu forumdA.O da KORKUT ASLAN dır.sıslı etfalın karsısında muayen ehanesı var.Gecmıs forum takıbı yapabılırsen sayet o tarıhlerde kendısınden once ne rezıllıkler cektıgımı okuyabılırsın.

kolaylıklar dılıorum saglıkla kal

Korkut aslan i hiç duymamıştım. Ama bana daha çok hastane lazım canım ya. Çünkü özel sigortam var. Ona saten bi dünya para ödüyorum. Bi de Ekstralar çıksın istemiyorum. Çok zor bu devirde bu işler. Aşılama tüp derken bizi bayagi bir zorladı maalesef 😩

Tavsiyen için teşekkür etmeyi unuttum. Çok sağol canım. Geçmişi okuyacağım en Kisa vakitte

Varmı iyi bi doktor bulan benımde özel sigortam var ama 3000 tl lımıtli Buda hiç bişeye yetmıyor napıcam bılmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X