Tüp Bebek Merkezleri Şişli memorial olumlu olumsuz yorumlar

umudumvar89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
28
Şişli memorialda tedavi görmüş olanlar rica ediyorum görüşlerinizi memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız

Şişli memorialda tedavi görmüş olanlar rica ediyorum görüşlerinizi memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız
Bende sıslı memorıal dusunuyorum kısmetse eylulde tedavı ıcın gıdıcem olumlu bır suru yorum var daha once acılmıs konulardan bakabılırsınız. Ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz tüp bebegı

Evet burdaki yorumlar güzel gördüm ama google yorumları aşırı kötü. Anlayamadım. Burda yazmamış mı olumsuz süreç geçirenler acaba. İl dışından gideceğim. Hiçbir yerin garantisi yok tabiki her beden farklı. En azından ilgili işlerini iyi yapan kişiler olsun. Maddi manevi çok zorlanıyoruz. O yüzden bu mesajı görenler olumlu olumsuz yazarsa çok sevinirim. Siz ön görüşmeye gittiniz mi.

Bende ıl dısından gıdecegım cok kısıyle konustum dedıgınız gıbı sans ama tum klınıklerle ılgılı asagı yukarı cok kotu yorum var bb dusudum baska yerler dusundum en son buraya karar verdım ön görüşme yapmadım onlıne gorusme yaptım sadece on gorusme ıcın adetten bıkac gun önce gelebılırsın dediler uzak oldugum ıcın sız gıttınız mı

Evet ben geçen ay gittim. Semra hanım ve Yücel bey vardı. Hsg güncelle dediler. Estrofemle baskılama yapılarak başlanacak dediler. Cesaret edip başlayamadım açıkçası. Pazartesi kullanmam lazım normalde estrofemi. İğne dozları vs sormayı unutmuşum. O da aklıma takıldı. Dün görüşme talebinde bulundum doktorlar hala geri dönüş yapılmadı

Maalesef ıletısım cok kotu bende bundan cok sıkayetcıyım estrofem dedıgınız ne oluyor bana bısey demedıler omega3 ve q10 kullanabılırsın dedıler benım sorun esımde o yuzden dememıs olabılırler adetın 2. Gunu gıttıgınızde baslanmıcak mı ilaçlara

Ben takviye kullanıyorum dedim onları bile kes dediler Estrofemle baskılama yapılıyor yumurtalar eşit büyüsün tedavi sırasında diye. Ama o zamanda yüksek doz iğne verebilirler büyümesi zorlaşır. Yani ne iyi ne kötü bilemiyorsun. Sizin eşten kaynaklıysa sorun yoktur zaten yumurtalarda. Daha iyi

Onlıne randevu talebınde bulunun doktorla ılac dozları ıcın yoksa doktorlara ulasmak cok zor wpden aramıslardı benı onlıne gorusme ıcın sonra ben doktora wp uzerınden bısey sordum 1 hafta oldu hala cevap yok doktorlara ulasmak cok zor

Ben görüşme yaptım ya. Online olarak bi görüşme ayarlamazlar bence artık.

Merhaba. Ben Şişli Memorial’da tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Burada memnuniyetimi hep belirtiyorum çünkü öncesinde başka bir merkezde daha tedavim olmuştu ve onunla kıyaslayınca Memorial’da gördüğüm tedavi çok profesyoneldi. Google yorumlarına sadece olumsuz deneyimi olanlar yazmış diye düşünüyorum çünkü benim izlenimime göre genelde çoğu kişi merkezden memnun. Gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yorumunuz için

Ben 2024 yılında tedavi olmuştum doktorum İpek hocaydi kendisinden çok memnundum pgtli embriyo transferi olmuştum doğum yaptım 15 aylık oğlum var

Ben 2024 yılında tedavi olmuştum doktorum İpek hocaydi kendisinden çok memnundum pgtli embriyo transferi olmuştum doğum yaptım 15 aylık oğlum var
Allah bağışlasın güzel günlerde büyütün inşallah iğne dozları nasıldı. Transfer doğal mı yaptılar acaba.

Allah bağışlasın güzel günlerde büyütün inşallah iğne dozları nasıldı. Transfer doğal mı yaptılar acaba.
Teşekkür ederim amin inşallah
İğneyi 375 gonalf kullanmıştım sonlara doğru düşürdüler dozu evet doğal transfer oldum

Merhaba bende Şişli Memorial da tüp bebek yaptırdım. çok memnun kaldım. Semra hoca bu konuda çok iyi. Ekip olarak çalışmaları ve Semra hocanın her hastadan haberdar olması içimi rahatlatan bir şeydi. Ben sağlıklı beslenme eğitimi almıştım yumurta kalitem artsın diye. Eğitimi veren bir embriyolog tu. O bir kaç yer önermişti. Kendisi burada bir eğitime katılmış ve Semra hocayı çok övmüştü. Yaşı ilerlediği için emekli olabileceğini söylemişti. Onu kaçırmak istemediğimden burayı tercih ettim. Şimdi bebeğim 17 aylık. Benimle beraber 3-4 arkadaşım da orda tüp bebek oldu bir kişinin sonradan kalbi durdu ama diğerleri hep pozitif. Umarım sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

`