• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial Pgt Sonuçları

Ayy🥹 umarım çok güzel ve olumlu geçer her aşaması ve ilk seferde kucağınıza alırsınız 🙏 Sizin için dua edeceğim. 💞
Amin bende çok teşekkür ederim, hepimizin öyle olsun inşallah 🙏

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ☺️ ben henüz bilgilendirilmedim bu konuda ama dediğiniz gibi internet üzerinden araştırmalarla hazırlamaya çalıştım kendimi biraz. Pgt bekleme sürecinde tam da adapte olamadım ama :( stres kaynaklı tatlı tüketimim arttı diğer her şeye dikkat etsem de. Omega olarak takviye kullanıyor musunuz? Doktorunuzun önerdiği varsa benimle de paylaşabilir misiniz? 💞

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ☺️ ben henüz bilgilendirilmedim bu konuda ama dediğiniz gibi internet üzerinden araştırmalarla hazırlamaya çalıştım kendimi biraz. Pgt bekleme sürecinde tam da adapte olamadım ama :( stres kaynaklı tatlı tüketimim arttı diğer her şeye dikkat etsem de. Omega olarak takviye kullanıyor musunuz? Doktorunuzun önerdiği varsa benimle de paylaşabilir misiniz? 💞
Evet ben omega kullaniyorum, coenzim Q10 ve folik asit de kullanmaya devam ediyorum. Tup bebek surecine baslamadan oncesinde faydali olacagini bildigim icin kullanmaya baslamistim doktoruma danistim kullanmaya devam edebilecegimi soyledi. Ben nutraxin kullaniyorum ama solgar vs alternatiflerine bakabilirsiniz.
Ben de dun pgtye gonderdim, bekleme sureci stresli haklisiniz ama bedeninizi mumkun oldugunca sekerden uzak tutmaya calismak iyi olur sanki hem kilo hem de sagliginiz icin🥰 Her gun 1 kuru incir ye demisti doktorum bana belki tatli ihtiyacinizi giderir♥️

Evet ben omega kullaniyorum, coenzim Q10 ve folik asit de kullanmaya devam ediyorum. Tup bebek surecine baslamadan oncesinde faydali olacagini bildigim icin kullanmaya baslamistim doktoruma danistim kullanmaya devam edebilecegimi soyledi. Ben nutraxin kullaniyorum ama solgar vs alternatiflerine bakabilirsiniz.
Ben de dun pgtye gonderdim, bekleme sureci stresli haklisiniz ama bedeninizi mumkun oldugunca sekerden uzak tutmaya calismak iyi olur sanki hem kilo hem de sagliginiz icin🥰 Her gun 1 kuru incir ye demisti doktorum bana belki tatli ihtiyacinizi gideri

Sizin de bekleyiş süreciniz başlamış. Umarım en kısa sürede güzel haberler ile sonuçlanır. 🙏 Ben 21 günün sonunda bir hayli sıkıştırdım da sonucu öğrenebildim. Sonuçlar çıktığı halde bir hafta kadar doktor onayı bekledi. O zaten açıkçası bende stres yarattı ve kendimi tatlıya vurmama vesile oldu. Kuru incir önerinizi muhakkak deneyeceğim. 🥰 Ben de size kabak çekirdeği yağını önereyim. Olabildiğince pancar tüketmeliyiz bir de sanırım bu süreçte rahim kanlanması için. Narı da çok duyuyorum ama pestisit dolayısıyla inanın herhangi bir şeyi gönül rahatlığıyla tüketemiyor da insan. Yumurta toplama öncesi bu takviyelerin hepsini size de bıraktırmışlardı değil mi? Doktorunuz kimdi bu arada.

Cok tesekkur ederim oncelikle, umarim oyle olur ben de heyecanla bekliyorum 🥰
Siz de sisli memorialde tedavi goruyorsunuz degil mi, Ben farkli bir yerde goruyorum Serap Simavli doktorum fakat pgt icin Sisli memorial e gitti biyopsiler dediginiz gibi olursa 1 aydan once haber gelmez o zaman bana da :)
Kabak cekirdegi yagini duymamistim ama her gun kabak cekirdegi tukettim ben de opu oncesinde yarim avuc kadar:) bu arada pancar ve nar kismini doktorum bana verdigi listede ozellikle belirtmisti havucu da ekledi hatta, gunde 2 havuc yiyordum ben de. Pestisit konusunda o kadar haklisiniz ki zaten bence doktorlarin iki eşe de her sey mukemmel derken biz bu yollara girmek zorunda kaliyorsak en onemli sebebi yiyip ictiklerimiz malesef bence:(
Bu arada ekleme yapayim ben takviyelerin hicbirini birakmadim, tedaviye baslamadan onceki yaklasik 2 aylik surecte baslamistim doktoruma bunlari kullaniyorum diye ilk gorusmemizde soyledim o da devam edebilirsin dedi vitaminlere, suanda da devam ediyorum hala hatta birakmadim yani hic. Sadece doktorun verdigi impryl diye bi vitamin vardi onu kesti doktor

Bu arada Sisli memorialden sonuc alan arkadaslarim icin bir sorum olacak, e nabizda da gorunuyor genetik test olarak yapilan islem gorunuyor bende. Fakat daha 5 gun once gittigi icin bi sonuc yok tabii. Sonuclandigi zaman da e nabizda icinde bir rapor gorebiliyor musunuz yoksa direk hastane mi bilgi veriyor?

Cok tesekkur ederim oncelikle, umarim oyle olur ben de heyecanla bekliyorum 🥰
Siz de sisli memorialde tedavi goruyorsunuz degil mi, Ben farkli bir yerde goruyorum Serap Simavli doktorum fakat pgt icin Sisli memorial e gitti biyopsiler dediginiz gibi olursa 1 aydan once haber gelmez o zaman bana da :)
Kabak cekirdegi yagini duymamistim ama her gun kabak cekirdegi tukettim ben de opu oncesinde yarim avuc kadar:) bu arada pancar ve nar kismini doktorum bana verdigi listede ozellikle belirtmisti havucu da ekledi hatta, gunde 2 havuc yiyordum ben de. Pestisit konusunda o kadar haklisiniz ki zaten bence doktorlarin iki eşe de her sey mukemmel derken biz bu yollara girmek zorunda kaliyorsak en onemli sebebi yiyip ictiklerimiz malesef bence:(
Bu arada ekleme yapayim ben takviyelerin hicbirini birakmadim, tedaviye baslamadan onceki yaklasik 2 aylik surecte baslamistim doktoruma bunlari kullaniyorum diye ilk gorusmemizde soyledim o da devam edebilirsin dedi vitaminlere, suanda da devam ediyorum hala hatta birakmadim yani hic. Sadece doktorun verdigi impryl diye bi vitamin vardi onu kesti doktor
Söylediğiniz doktoru duymuştum arkadaşım orada tedavi gördü. İnanıyorum ki çok güzel haberler yakındır sizin de. 🥰 Benim opu öncesi tüm takviyeleri kesmişlerdi hatta sonrasında da folik asit harici bir öneride bulunmadılar ama yine de bir şey kullanmak gerekiyor gibi hissediyor insan 😁 Stressiz, beklentisiz bir hayat ve sağlıklı beslenme gerek tüm bu takviyelerden ziyade ama o da mümkün olmayınca takviyeye sarılıyoruz gibi. Ben transfer sonrası bu mecradan da uzak kalmaya çalışacağım elimden geldiğince. Yapabilir miyim sanmıyorum ama ne kadar araştırırsak ne kadar okur kıyaslarsak o kadar stres oluşuyor gibi. ☺️

Söylediğiniz doktoru duymuştum arkadaşım orada tedavi gördü. İnanıyorum ki çok güzel haberler yakındır sizin de. 🥰 Benim opu öncesi tüm takviyeleri kesmişlerdi hatta sonrasında da folik asit harici bir öneride bulunmadılar ama yine de bir şey kullanmak gerekiyor gibi hissediyor insan 😁 Stressiz, beklentisiz bir hayat ve sağlıklı beslenme gerek tüm bu takviyelerden ziyade ama o da mümkün olmayınca takviyeye sarılıyoruz gibi. Ben transfer sonrası bu mecradan da uzak kalmaya çalışacağım elimden geldiğince. Yapabilir miyim sanmıyorum ama ne kadar araştırırsak ne kadar okur kıyaslarsak o kadar stres oluşuyor gibi. ☺️
Ay insallah hepimiz icin oyle olur cok guzel haberler alalimmm 🥰♥️
Her doktorun ilerledigi yol farkli oluyor bence doktorunuzun soylemleriyle ilerlemek en dogrusu hic takmayin kafaniza eger ihtiyaciniz olsa soylerdi :) ben bu tarz takviyeler uzun sureli kullanimlarla etki ediyor diye surecten bagimsiz yumurta kalitemi vs korumak icin kendimce devam ediyorum tamamen kisisel yani 🥰 ama stres en buyuk etken ben de ayni fikirdeyim genetikten gelen sonuclardan sonra transferde vs mumkun oldugunca kendi halimde kalmaya calisacagim ben de umarim basarabiliriz

Back
X