şişli memorial prf dr Ahmet göçmen e ameliyat olanlar

Merhaba konunuzu tesadüfen görüp yazmak istedim ben Ahmet hocaya ameliyat oldum o zaman memorial de değildi Medeniyet Üniversitesinde jinekolojik onkoloji bölüm başkanıydı kimsenin laparoskopik olarak almaya cesaret edemediği 15 cm ilk kistimi aldı bu kadar naif ve işinde başarılı bir Prof görmedim Allah ondan razı olsun size de çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim yorumunuz için. Siz yazmadan 8 saat kadar önce ben de ameliyat oldum Ahmet hocaya. Çok memnun kaldım. İşinin ehli, yeteri kadar bilgilendirdi (ne çok soğuk ne de yapamadıklarını çenesiyle örtmeye çalışan dr.lardan değil). Allah kendisinden razı olsun.

Çokkk geçmiş olsun

Aminnn çok çok geçmiş olsun. Çok merhametli vicdanlı dürüst ve enönemlisi alanında çok başarılı bir doktordur kendisi.

Kızlar merhaba benimde rahmin sol tarafında yapışıklık var histereskopi olmam gerek ama acıbadem maslak 2730 lira istedi jel için sizde jel kullanıldı mı ahmet göçmene de gitsem mi acaba

Merhaba Ahmet hocanın ameliyatlarında güncel fiyat bilgisi olan var mı (histeroskopi, laparoskopi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…