içini sıkma canım bölünmeleri olduysa eminim ki kötü kalitede değildirKızlar slm az önce embiriliyoloji laboratuvarının sorumlusu aradı geriden gelen 2 embiriyo vardı malesef onlar ilerlememiş 2 tane dondurulmuştu 3. Embiriyosu onların kalitesi nasıl dedim onlarda hızlı gelişme oldu fazla bölünme oldu ama şu anda görüntüleri iyi dedi içime bir kurt düştü zaten bizim şansımız çok çok düşük acaba kalitesiz mi o embriyolarda
Ya inşallah canım kafamda çok soru var sormak istediğin il dışında olunca telefondan da net anlayamıyorum Semra hocayla randevu istedim biz size döneriz dediler olmazsa çarşamba gideceğiz İstanbul’aiçini sıkma canım bölünmeleri olduysa eminim ki kötü kalitede değildir
nerden gidiyorsun canım uzak mıısnYa inşallah canım kafamda çok soru var sormak istediğin il dışında olunca telefondan da net anlayamıyorum Semra hocayla randevu istedim biz size döneriz dediler olmazsa çarşamba gideceğiz İstanbul’a
Antalya . yumurtlama takibinde nerdeyse hergün uçakla git gel yaptımnerden gidiyorsun canım uzak mıısn
oo çok uzakmışsın canım evet haklısın inşallahhh güzdel sonuçlar olur ne zaman tansferin olucak tahminiAntalya . yumurtlama takibinde nerdeyse hergün uçakla git gel yaptım
canım adet olunca gidiyorsun onlar bakıyor rahimin ne zaman kalınlaşır hazır olursa o zaman transfer oluyor neden pgt yaptırdınız sorun neydiKızlar benim haziranda yumurta toplanacak . Pgt yapılacak. Temmuz dinlenme dedi Semra Hanım ağıstosta transfer olacakmış. Peki transfer adetin kaçıncı günü olacak ? Sormayı unuttum
Teşekkür ederimcanım adet olunca gidiyorsun onlar bakıyor rahimin ne zaman kalınlaşır hazır olursa o zaman transfer oluyor neden pgt yaptırdınız sorun neydi
evet canım benzer sorun eşimin 4 ve 15 gennlerde translakosyon var sayısı normal ama hiç gebelik olmadı normal 2 tüp bebeğim düşük olmuştu devlette denemiştim şimdi memoraildeyimB BBUSRA4192 Arkadaşım seninle benim sorunum aynı herhalde , sadece merakımdan soruyorum yaşın kaçtı
yaşım 29evet canım benzer sorun eşimin 4 ve 15 gennlerde translakosyon var sayısı normal ama hiç gebelik olmadı normal 2 tüp bebeğim düşük olmuştu devlette denemiştim şimdi memoraildeyim
Yaşın gayet iyi bu anlamda , bende 31 ve eşimin de 13.-14. Kromozomlarda traslok. sorunu var . Ek olarak orta derece varikosel ve bozuk bi sperm sıkıntımızda cabası ..evet canım benzer sorun eşimin 4 ve 15 gennlerde translakosyon var sayısı normal ama hiç gebelik olmadı normal 2 tüp bebeğim düşük olmuştu devlette denemiştim şimdi memoraildeyim
6 embriyom genetiğe gitti bilgi bekliyorum canım sizinde yaşınız genç olacak inşallahhh bende meraktayım sağlıklı gelen olacak mı diyeYaşın gayet iyi bu anlamda , bende 31 ve eşimin de 13.-14. Kromozomlarda traslok. sorunu var . Ek olarak orta derece varikosel ve bozuk bi sperm sıkıntımızda cabası ..
Memorial da hangi aşamadasın ?
Toplam da kaç yumurtan oluştu ?6 embriyom genetiğe gitti bilgi bekliyorum canım sizinde yaşınız genç olacak inşallahhh bende meraktayım sağlıklı gelen olacak mı diye
16 yumurtam toplandı 14 ü döllendi 10 tane 3. güne geldi canım 5.güne genetiğe uygun 6 embriyo olduToplam da kaç yumurtan oluştu ?
ve embriyo sayın ?
Çok sanslısın , peki eşinde farklı bi sorun yoktu değil mi ?16 yumurtam toplandı 14 ü döllendi 10 tane 3. güne geldi canım 5.güne genetiğe uygun 6 embriyo oldu
yok canım şükür sadece tranlakosyon var ama ben çok merak ediyorum sağlıklı gelen olur mu diyeÇok sanslısın , peki eşinde farklı bi sorun yoktu değil mi ?
Allahın izniyle Rabbim bu kadarına bile fırsat verdiyse şükretmek gerekiyor.Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle evladın oluryok canım şükür sadece tranlakosyon var ama ben çok merak ediyorum sağlıklı gelen olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?