Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar slm az önce embiriliyoloji laboratuvarının sorumlusu aradı geriden gelen 2 embiriyo vardı malesef onlar ilerlememiş 2 tane dondurulmuştu 3. Embiriyosu onların kalitesi nasıl dedim onlarda hızlı gelişme oldu fazla bölünme oldu ama şu anda görüntüleri iyi dedi içime bir kurt düştü zaten bizim şansımız çok çok düşük acaba kalitesiz mi o embriyolarda

içini sıkma canım bölünmeleri olduysa eminim ki kötü kalitede değildir

içini sıkma canım bölünmeleri olduysa eminim ki kötü kalitede değildir
Ya inşallah canım kafamda çok soru var sormak istediğin il dışında olunca telefondan da net anlayamıyorum Semra hocayla randevu istedim biz size döneriz dediler olmazsa çarşamba gideceğiz İstanbul’a

Kızlar benim haziranda yumurta toplanacak . Pgt yapılacak. Temmuz dinlenme dedi Semra Hanım ağıstosta transfer olacakmış. Peki transfer adetin kaçıncı günü olacak ? Sormayı unuttum

Kızlar benim haziranda yumurta toplanacak . Pgt yapılacak. Temmuz dinlenme dedi Semra Hanım ağıstosta transfer olacakmış. Peki transfer adetin kaçıncı günü olacak ? Sormayı unuttum
canım adet olunca gidiyorsun onlar bakıyor rahimin ne zaman kalınlaşır hazır olursa o zaman transfer oluyor neden pgt yaptırdınız sorun neydi

canım adet olunca gidiyorsun onlar bakıyor rahimin ne zaman kalınlaşır hazır olursa o zaman transfer oluyor neden pgt yaptırdınız sorun neydi
Teşekkür ederim Benim bir kızım var 3.5 yaşında,ona hamileyken bebeği taşıyan zarlarda sıkıntı olmuştu . Tıpta pek görülen bir durum değil . Ondan öncede bir bozulmuş gebeliğim oldu. Kızımda şükür bir sıkıntı yok ama bu durum kromozonlarla alakalı olabilir dediler .Aslında eşimde ve bende sıkıntı yok gebe kalabilirim ama aynı sıkıntılar tekrar olmasın diye tüp bebeğe gittik . Semra Hanımda onayladı . Garanti olsun diye pgt yapılacak

evet canım benzer sorun eşimin 4 ve 15 gennlerde translakosyon var sayısı normal ama hiç gebelik olmadı normal 2 tüp bebeğim düşük olmuştu devlette denemiştim şimdi memoraildeyim
Yaşın gayet iyi bu anlamda , bende 31 ve eşimin de 13.-14. Kromozomlarda traslok. sorunu var . Ek olarak orta derece varikosel ve bozuk bi sperm sıkıntımızda cabası ..

Memorial da hangi aşamadasın ?

Yaşın gayet iyi bu anlamda , bende 31 ve eşimin de 13.-14. Kromozomlarda traslok. sorunu var . Ek olarak orta derece varikosel ve bozuk bi sperm sıkıntımızda cabası ..

Memorial da hangi aşamadasın ?
6 embriyom genetiğe gitti bilgi bekliyorum canım sizinde yaşınız genç olacak inşallahhh bende meraktayım sağlıklı gelen olacak mı diye

yok canım şükür sadece tranlakosyon var ama ben çok merak ediyorum sağlıklı gelen olur mu diye
Allahın izniyle Rabbim bu kadarına bile fırsat verdiyse şükretmek gerekiyor.Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle evladın olur Güzel haberlerini bekliyorum kaderdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…