Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Etrafımda herkes hamile iyice değişik duygular içine girdim napıcam inanın bilmiyorum
Ben evlendiğimde eltim hamileydi o ikinciyi doğurdu ben hala tedavi alıyordum. Kıskançlık mı bilmiyorum imrenme mi denir.. ben de hem kendime kızıyordum hem de böyle bir insan değilim diye çok üzülüyordum. Geçecek inşallah. Sen de yaşayacaksın, etrafındakilerle paylasacaksin ve tüm bu süreçte ya bir şey olursa diye muhtemelen çok korkacaksın Allah'a teslim olmak lazım, geçecek inşallah.

Bende eşimin amca oğlu bizden sonra evlendi. 5 yılda 3.çocuğu şuanda biz halen hep yek

Bende mozaik transfer oldum, süreç normal transferden farklı değil. Farklı bir işlem uygulanmıyor takip edilen protokolünüz nasılsa ilaçlı yada ilaçsız aynı şekilde ilerliyor
Canim cok teşekkür ederim cevabin icin senin yuzde kac mozaikti

Kızlar mamorıal de polikistik over olupda tüp bebek tedavisi gören var mı acaba sonuçlarınız ne oldu
Ben polikistik overim, transferim pazartesi gunu olacak o yuzden henuz bir sonuc yok ama pgtli 5. embriyosu beni bekliyor
Arkadasimiz Metalwoman da polikistik overdi ve cok sukur pozitif sonucunu aldi

Biz hem pko hemde aşırı sperm bozukluğu vardı ilk denememiz negatif oldu şuan tekrar tüp bebek denedik transfer içşn gün sayıyorum bakalım olacak mı bu defa
Allah yardımcınız olsun inşallah emekler umutlar boşa çıkmaz herşey hayırlısıyla güzel olsun

Bizde bilmiyoruz. Eşim gece çalışıyo ondan mı neyden bilmiyrz. Doktorda birşey demiyor. Geçen sene 9 milyondu bu sene 4 milyona hatta 2. 5 düşmüş ilaç kullanmasına rağmen
Yok arkadaşım ,gece-gündüz çalışmasından ziyade hangi ilaçları kullanıyor bu adam iyice araştırdın mı ?Morfoloji kaç ?
Veya farklı bişey mi var ?

Yok arkadaşım ,gece-gündüz çalışmasından ziyade hangi ilaçları kullanıyor bu adam iyice araştırdın mı ?Morfoloji kaç ?
Veya farklı bişey mi var ?
Varikosel yok genetik test temiz y delesyonu vs yok. Ros ve sperm dna hasarı yüksek çıktı northvital kullandı bir ikitane daha vitamin kullandı ama değişen birşey yok. Morfoloji 0

kızlar aşırı kulak ağrım var ve yumurtalar pazartesi toplanacak. ağrı kesici alsam birşey olur mu direniyorum dünden beri ama fena şekilde devam ediyor ne yapsam bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…