Kızlar 3 ay once ameliyat oldum. Haliyle burnum şiş hala. hatta bir tarafımda şişlik daha fazla. 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumunu az miktarda süt ile pişirip burnuma sürüyorum. 2-3 saat bekliyor. şişliğim gözle görülür derecede azaldı. keten tohumunun ödem azaltıcı etkisi varmış, denemek isteyenlere tavsiye ederim.
Ben 2gün önce ameliyat oldum. Burun ucum çok kötü şiş. Burnumun üstünde alçı var o uygulamayı şuan yapamam ama önerebileceğin başka bişey var mı?
Ben 2gün önce ameliyat oldum. Burun ucum çok kötü şiş. Burnumun üstünde alçı var o uygulamayı şuan yapamam ama önerebileceğin başka bişey var mı?
kesinlikle hiçbirşey yapma.farkında olmadan yaptığın masaj yada ödem için birtakım hareketler burun şeklinin değişmesine neden olur sen farketmezsin.zamanla inicek şişlik hiçbirşey yapmasanda zaten.yavaş yavaş düzeldiği için beklemekten başka sanşın yok.
kizlar ameliyattan dort gun once arnica kremi veya arnica jeli ameliyat olduktan dort gun sonraya kadar kullanin, bnm doktorumun soyledii birseydi. Yapmasaydim nasil bi fark olurdu bilmiorum ama hemsire de ameliyattan sonra arnica yi surmeyi unutma diye tembihledi. Daha sonraki gunler icinse patates koy dedi doktorum
patates mı dedı o:)
patates mı dedı o:)
Ve yazına ilave olarak benim ameliyattan sonra 2. hafta gözle görülür şişliklerim indi.Bunu değerli dr.um Murat Enöz ün söylediklerini uyguladım.Serin hava,tempolu yürüyüş,Burunda al ağızdan ver nefes,Eczaneden aldıgım jel buz ve bana masaj teknikleri verdi gerçekten hızla şişim indi.2.hafta sonunda şişliklerim azaldı .
Evet Scuba patates dedi. Pekcok eski arkadas bu yontemi tavsiye etti. Ozellikle rendekenmis patates odem azaltmada daha etkili. Bilgine. Pepsi'ye katiliyorum. Komik bir tarafi yok. Pepsi insanlara yardimci olmaya calisiyor.
Arnica krem kozmetikmi eczanedenmi
eczanelerde bulabilirsin ama dediğim gibi gözüne falan kaçırmamaya dikkat et. kaşların ve şakak kemiklerini sınır alabilirsin.
Masaj naaıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?