Şişman basenlerim dert oldu...

Merhaba kk,
Ben 26 yaşında, 1.63 boyunda ve 60 kilo olan bir kızım.

2 aydır görüştüğüm biri var. Her sey güzel, iyi hoş ama o benim kiloma takmış durumda. Önceleri spor yaparsın basenlerin erir diyordu. Zaten ben de spor yapmayı düşünüyordum. Bunu bir iki kez söyledi ama ben iyi niyetinden söylüyor diye ses etmemistim.

Gecen otururken gözü basenlerime ilişti. Basenlere bak ronaldinyonun basenleri gibi dedi. Ben şok oldum ama komik geldi o an güldüm. Sonra gercekten diyorum ya benimkilerden kalın dedi.Bu kez ben de n kendi göbeğine bak iyice yayılmış dedim ama hala gülüyorum. Sonra da sen bilirsin gelinliğe girecek olan ben degil sensin dedi. Gözlerim doldu ama belli etmedim.

O dediklerinden sonra hiç mesaj atasım yoktu ama birkaç mesajına cevap verdim. O an güldüm ama sonradan sözlerine çok içerledim. Kendimi az çok beğenirdim ama özgüvenim son birkaç gündür yerlerde resmen.

Sizce ben mi abarttım? İçimden kendine basenleri zayıf olan bir kız bul demek geliyor. Sevgilim icin değil ama kendim icin basenlerimi eritmek için ne yapabilirim? Off çok üzgünümm :KK43:(((
terbiyesiz saygısız adam :sinirli: lütfen daha sevgiliyken sizi eleştirme hakkını kendinde bulan (hemde böyle terbiyesizce )insanlarla evlenmeyin ya tekmeyi basın şunlara onamı düşmüş senin basenlerine laf etmek:KK11:

Ronaldinho değil de Roberto Carlos bacağı demek istemiş galiba sevgiliniz.
Size bakıp keşke basenlerin daha ince olsa diyen biri, sizi sadece et parçası olarak görüyordur. Koyun tekmeyi yol alsın, gitsin ince basenli bir et parçası bulsun.

Bahsi geçen bacaklar ektedir:
Eki Görüntüle 2199139
Bende şimdi google amcaya bakacaktım sağol kız.. maşallah hakkat bu basenlerle nasıl futbolcu olmuş bu adam..

Iyy bu adamla sakin evlenmee...benm de basen problemim var ve hamile kaldigimdan beri iyice kilo aldim asiri mutsuz eden bir durum ama esimin dedigi tek sey sacmalama o senin anatomik yapin ne kadar zayifda olsan basenn olcak hic dert etme der...simdiden boyle yapan adam evlenince herseye takar...

bence kırıldığınızı ve bu konuda esprili olmaması gerektığını soyleyın yarın evlenırsınız doğum olur ne kılolar alırsınız basen hakkında deıl başka konularda konuşmak daha anlamlı gıbı... gelınlık ne alaka onuda anlamadım tulum yada pantalon deıl bu beliniz ince ise sorun olmaz... soyle bılsın....

Back
X