Sismaniyenin dengeli kilo verme gunlugu

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
4 senede Iki gebelik emzirme derken bebegim 6 aylik oldugunda tartida 80 i gorunce kendime geldim. Yavas yavas asiri beslenmeyi kestim, 2 ayda ancak 3 kilo verdigimi gorunce 77 ile iki hafta once daha dengeli ve kalori sayarak beslenmeye basladim 2 kilo daha verdim.
Su an 74.6 kiloyum boyum 1.65 hedefim 58 olmak.
58 olana kadar kasmadan dikkatli ve dengeli beslenerek spor yaparak devam edecegim.
Bana yolculugumda eslik etmek isteyen olursa beklerim.
Bu arada hala emzirdigim icin diyetim daha fazla kalori iceriyor. :)

Kahvalti
Yagsiz beyaz peynirli omlet
1.5 dilim ekmek
1 carliston biber, domates

Ara
Sutlu kahve , 1 kare bitter

Ogle
Yarim kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Ara
Yarim elma
Cilekli jole (minik)

Aksam
Buyuk porsiyon Salata 1 patates ile
1 dilim ekmek
2 kasik pAtates puresi

Kakaolu sut

Bugun proteinim az kaldi biraz. Yarin telafi edecegim :)

Simdi bunu yapacagim. Ustune de mekik ayni sarki ile :)
30 tekrar yapiyor ama normal squattan daha etkili.

Bugunku menum

Kahvalti:
Bir muz
Bir dilim kasar peyniri
8-10 tane kestane kebab
1 bardak sutlu kahve

Ogle:
Patates salatasi
Bir avuc ceviz

Ara: 1 kare bitter

Aksam:
1 tabak firinda patatesli kofte. (Koftesi bol patatesi az)

Bir sure sonra
Sutlu cay

Bu aralar kacamaklarim cok fazlalasti ;(
Tamamen diyetimi birakmis degilim ama pek spor yapamiyorum.
Liste verecek kadar da duzenli beslenemiyorum.
Ama emzirdigimden sanirim kilo vermeye devam :)
73.2
Hedefime 15 kgcik kaldi :D

Merhaba canim sana bu kilo verme yolculugunda arkadaslik edebilrim tabi istersen:KK19:Bende senin gibiyim 4aylik bi bebegim var emziriyorum boyum 168 ve kilom 75.8Ve kilolu olmayi sevmiyorum ara ara bu zamana kadar egzersiz falan yaptim ama duzenli yapamadim ama 3gundur yapiyorum artik diger yaptigim seyleride anlatayim :sabah kalkinca buyuk bi bardak sicak yarim limonlu su iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum ve gece yatmadan yarim saat once limonlu pulbiberli yogurt yiyorum gun icindede ara ogunumun birindede tarcinli sut iciyorum bide kusburnu bazende ihlamur:KK39:

Tabi emzirdigim icin cok kasamiyorum bide senin gibi arada cok azda olsa kacamaklarim oluyor mesela bugun kurabiye yapmistim misafirim vardi ondan biraz yedim cayimida artik sekersiz iciyorum bunu cok denemistim basaramamistim

Allahbagişlasin maşallah.benimde bebegim5 aylik.bende kilo verme cabasindayim ama kendi çapimda :)
Sagolasin senin de.
Emzirirken insan yediklerine biraz dikkat etse bile kilo veriyor.
Sekeri abur cuburu yagli yiyecekleri kesmek lazim.
Gel beraber verelim.
Sen kac kilosun?
Merhaba canim sana bu kilo verme yolculugunda arkadaslik edebilrim tabi istersen:KK19:Bende senin gibiyim 4aylik bi bebegim var emziriyorum boyum 168 ve kilom 75.8Ve kilolu olmayi sevmiyorum ara ara bu zamana kadar egzersiz falan yaptim ama duzenli yapamadim ama 3gundur yapiyorum artik diger yaptigim seyleride anlatayim :sabah kalkinca buyuk bi bardak sicak yarim limonlu su iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum ve gece yatmadan yarim saat once limonlu pulbiberli yogurt yiyorum gun icindede ara ogunumun birindede tarcinli sut iciyorum bide kusburnu bazende ihlamur:KK39:
Memnun olurum canim kilolarimiz da yakin.
Ben 165 im yalniz.

Tabi emzirdigim icin cok kasamiyorum bide senin gibi arada cok azda olsa kacamaklarim oluyor mesela bugun kurabiye yapmistim misafirim vardi ondan biraz yedim cayimida artik sekersiz iciyorum bunu cok denemistim basaramamistim
Zaten emzirirken ekmegi falan tam kesemiyoruz. Sekeri ben de kesmistim iceceklerde ama tatlandirici kullaniyordum. Midemi bozdu. Sekere geri dondum :( hic keyif almiyorum sekersiz:(

Bende soyle yapiyorum cunku bende keyif alamiyorum pek kahvaltidaki ilk cayimi eskiden kullandigim seker miktarinin yarisi kadar atip iciyorum ikinci bardagimi srkersiz iciyorum onun yerine bal ve recel aliyorum ekmegime

Bende soyle yapiyorum cunku bende keyif alamiyorum pek kahvaltidaki ilk cayimi eskiden kullandigim seker miktarinin yarisi kadar atip iciyorum ikinci bardagimi srkersiz iciyorum onun yerine bal ve recel aliyorum ekmegime
Steva diye bi tatlandirici var. pahali ama zararsiz. Onu denemeyi dusunuyorum

4 senede Iki gebelik emzirme derken bebegim 6 aylik oldugunda tartida 80 i gorunce kendime geldim. Yavas yavas asiri beslenmeyi kestim, 2 ayda ancak 3 kilo verdigimi gorunce 77 ile iki hafta once daha dengeli ve kalori sayarak beslenmeye basladim 2 kilo daha verdim.
Su an 74.6 kiloyum boyum 1.65 hedefim 58 olmak.
58 olana kadar kasmadan dikkatli ve dengeli beslenerek spor yaparak devam edecegim.
Bana yolculugumda eslik etmek isteyen olursa beklerim.
Bu arada hala emzirdigim icin diyetim daha fazla kalori iceriyor. :)

Allah'ım insanlar 2 gebelik geçeiriyor 76 larda be bekar halimle 82lerde :( Başarılar bu arada..

Ben bide bugun kosu bandinda hafif tempolu kosmayada basladim ve gun icinde 50 yarim mekik 50 bacak hareketi 50 egilip dogrulma70 tanede sguat yaptim aralarda kusburnu ve ihlamurda ictim tavsiye ederim kilo vermeye etkisi var ihlamuru icince acayip terletiyor zaten saracoglununda boyle bi kuru var zayiflama icin tilya kuru diye ama onda altinotuda var gerci ben emzirdigim icin kullanamam belki altinotu ama ihlamur ve kusburnu zararsiz bide bol bol su ictim sen neler yaptin bugun

Ben bide bugun kosu bandinda hafif tempolu kosmayada basladim ve gun icinde 50 yarim mekik 50 bacak hareketi 50 egilip dogrulma70 tanede sguat yaptim aralarda kusburnu ve ihlamurda ictim tavsiye ederim kilo vermeye etkisi var ihlamuru icince acayip terletiyor zaten saracoglununda boyle bi kuru var zayiflama icin tilya kuru diye ama onda altinotuda var gerci ben emzirdigim icin kullanamam belki altinotu ama ihlamur ve kusburnu zararsiz bide bol bol su ictim sen neler yaptin bugun
dun hic vaktim olmadi :KK43: diyetimi bozmamaya calistim sadece.
Bugun yuruyus yapacagim biraz.
Allah'ım insanlar 2 gebelik geçeiriyor 76 larda be bekar halimle 82lerde :KK43: Başarılar bu arada..
80 kilodan az dikkatle 73 e dustum gel beraber verelim kilolari.
Umudun gittikce basari resimlerine bakip ilham al. Cok fayda ediyor:)

Back
X