Sismankiz'ın Diyet Günlüğü

sismankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
353
140
63
Edirne
merhabalar ben 22 yaşında 1.73 boyunda 73 kilo olan şişman bir kızım.. bir haftadır spor ve diyet yapmaktayım.. yediklerimide buraya yazmaya karar verdim umarım sizde yorum yaparak yanlışlarımı söylersiniz.. bugun yediklerimi yazarak yorumlarınızı bekliyorum.. artık incelmem gerek :)
bugun haftasonu olduğu için 11 gibi kalktık ve kahvaltı 12 yi buldu.. kahvaltım çeyrek beyaz ekmek beyaz peynir omlet bir kaç çatal kadar.. domates salatalık maydanoz karışımı salata ve bir bardak şekersiz çay.. akşam yemeğim bir kase çorba yarım tabak bezelye yemeği yarım tabak pilav.. akşam yemeklerimi en geç 6 ya kadar yemiş oluyorum ve günde 2 2.5 litre suyumu içiyorum.. yediklerimi yazmaya devam edicem sizdende yorumlar bekliyorum...

merhaba, günlüğün hayırlı olsun:3:
bence şişman değilsin zira 1,73 boya 73 kg normal sınırlar içindedir
Şişman diyebilmen için beden kitle indeksinin 25in üstünde olması gerekir o nedenle önce psikolojik olarak kendini şişman görmekten vazgeçip daha zayıf olmak isteyen biri olark görürsen daha çabuk kilo verirsin:34:
menüne gelince..
sabah güzel ama beyaz ekmek yerine esmer ekmeği koyarsan süper olur
bir de yemekleri tabakla değil de kaşıkla ölçmeyi denemeni tavsiye ederim
pilav 2-4 yk arası olmalı
bir de hani öğle yemeği, ara öğünler?
bunları da yaparsan öğün atlamazsan bence çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

merhaba, günlüğün hayırlı olsun:3:
bence şişman değilsin zira 1,73 boya 73 kg normal sınırlar içindedir
Şişman diyebilmen için beden kitle indeksinin 25in üstünde olması gerekir o nedenle önce psikolojik olarak kendini şişman görmekten vazgeçip daha zayıf olmak isteyen biri olark görürsen daha çabuk kilo verirsin:34:
menüne gelince..
sabah güzel ama beyaz ekmek yerine esmer ekmeği koyarsan süper olur
bir de yemekleri tabakla değil de kaşıkla ölçmeyi denemeni tavsiye ederim
pilav 2-4 yk arası olmalı
bir de hani öğle yemeği, ara öğünler?
bunları da yaparsan öğün atlamazsan bence çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum... arkadaşlarımın yanında tek toplu ben olduğum için kendimi direkt şişman sınıfına sokuyorum galiba biraz evet :) yurtta kalıyorum ve esmer ekmek pek olmuyor genelde hep beyaz ekmek oluyor bende mecbur onu yemek zorunda kalıyorum.. yemekleride yurtta yediğim için onlarda yarım tabak tam olarak geçiyor en az yarım yemiş oluyorum bende 2 4 yk kaşığa denk gelir büyük ihtimal fazla yoktur yani pilavda.. öğle yemeği haftaiçinde oluyor ama dediğim gibi haftasonu olduğu için öğle pek olmadı 2 öğün olarak oldu..

Gunlugunuz hayirli olsun. bencede boyuna gore kilon normal kendini diyet psikolojisine sakin sokma cunku daha fazla kkilo alirsin. belki bir 3-4 kilo versen yeter. onuda cok rahat verirsin basarilar

Gunlugunuz hayirli olsun. bencede boyuna gore kilon normal kendini diyet psikolojisine sakin sokma cunku daha fazla kkilo alirsin. belki bir 3-4 kilo versen yeter. onuda cok rahat verirsin basarilar

çok teşekkür ederim.. kilom normal gibi ama görünüş olarak biraz toplu gözüküyorum özellikle karın bölgesi ve bacaklarım.. fitness a gidiyorum biraz biraz sıkılaşmaya başladılar umarım incelilrler.. 65 kilo olmak idealim ama 6 lara insem bile yeterli olabilir..

öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum... arkadaşlarımın yanında tek toplu ben olduğum için kendimi direkt şişman sınıfına sokuyorum galiba biraz evet :) yurtta kalıyorum ve esmer ekmek pek olmuyor genelde hep beyaz ekmek oluyor bende mecbur onu yemek zorunda kalıyorum.. yemekleride yurtta yediğim için onlarda yarım tabak tam olarak geçiyor en az yarım yemiş oluyorum bende 2 4 yk kaşığa denk gelir büyük ihtimal fazla yoktur yani pilavda.. öğle yemeği haftaiçinde oluyor ama dediğim gibi haftasonu olduğu için öğle pek olmadı 2 öğün olarak oldu..
demek öğrencisin:) tamam anladım yurtlarda sabah akşam oluyor doğru
o zaman şöyle yapsan, öğlenleri fındık-ceviz-elma-ayran-yoğurt falan yesen hani aperatif ya da 1 simit yanına üçgen peynir yanında elma, süper bir öğle yemeği diyteisyen vermişti bana ben sana domates-salatalık yerine elma yazdım:34:

demek öğrencisin:) tamam anladım yurtlarda sabah akşam oluyor doğru
o zaman şöyle yapsan, öğlenleri fındık-ceviz-elma-ayran-yoğurt falan yesen hani aperatif ya da 1 simit yanına üçgen peynir yanında elma, süper bir öğle yemeği diyteisyen vermişti bana ben sana domates-salatalık yerine elma yazdım:34:

evet öğrenciyim :) hafta içleri öğlen yemeği yiyorum okulda yemek çıkıyor tabldot olarak çıkıyor onlardan yiyiyorum sadece haftasonları geç kalktığım için sıkıntı oluyor haftasonları ara öğüne fındık ceviz sıkıştırmayı deneyebilirim :)

evet öğrenciyim :) hafta içleri öğlen yemeği yiyorum okulda yemek çıkıyor tabldot olarak çıkıyor onlardan yiyiyorum sadece haftasonları geç kalktığım için sıkıntı oluyor haftasonları ara öğüne fındık ceviz sıkıştırmayı deneyebilirim :)
eğer imkanın varsa spora başlasan?:8: ben kampüste yürüyerek 5kg vermiştim 2 yıl içinde:1:

Merhabalarrr... Bugun yine kahvaltım dünkünün aynısıydı çeyrek beyaz ekmek bir kaç çatal kaşarlı omlet beyaz peynir domates salatalık maydonoz karışımı salata ve çay

merhabalar bir kaç gündür internet sorunu olduğu için buraya giremedim... ama yediklerime dikkat etmeye devam ettim tabii... bugünkü menüm sabah 1 çeyrek beyaz ekmek domates salatalık peynir bir bardak şekersiz çay öğlen canım bir şey istemedi yoğurt ve 3 etimek kepekli
yorumlarınızı bekliyorum kimse bir şey yazmamış ama :( bugün spora gidicem..

Merhabalar.. yine kimse yazmamışş ama ben yine kahvaltımı yazııyorum yorum bekliyorumm lütfen yorum yorum..
çeyrek beyaz ekmek kibrit kutusundan az peynir domates salatalık maydonoz yarım haşlanmış yumurta bir bardak şekersiz çay..
11 gibi yaptım kahvaltımı ondan bir ara yapmayı planlıyorum akşamada biber dolması var ve çorba..
bu arada 70 kiloya indim gören herkes sen ne çok zayıflamışssın diyor çok mutluyum..

Back
X