• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişme Cami üretildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Türkiye'de "olmaz olmaz" dedirten bir gelişme oldu.

Türk mucitlerin son icadı çok ilginç: şişme camii.

Bir şirket tarafından "Şişme cami ürünümüz, festival alanları, piknik alanları, ve şenliklerde mescit olmayan bölgelerde kullanılmaya uygun ve hemen kurulabilir niteliktedir. 5 dakikada kurulumu ve kolay depolama olanağı ile şişme cami size bir sürü kolaylığı bir arada sunmaktadır." sloganıyla satılan şişme camii görenlere "tövbe estağfurullah" dedirtiyor.

Bakalım İslamcı mucitler şişme imam da üretecek mi?

02y4aW.jpg

Z1YAqZ.jpg

Wrb6z2.jpg

q2Em0D.jpg

http://www.odatv.com/n.php?n=islamci-bilimadamlari-sisme-cami-yapti-2809141200

dev bi kaplumbaya benzemiş.....kaç adam sığacak buna allasen

Dini inanç üzerinden para kazanalım demişler:KK14:
Çoğu yerde mescit var, şişme camii ne işe yarayacak? Piknik alanları desen insanlar zaten sakin bir köşede kılıyor namazını, kapalı alan isteyen olursa çabuk kurulup toplanan bundan daha pratik çadırlar var, ondan alırlar.
Bilmiyorum sonuçta ticarettir, adam parasını kazanıyor ama ben inançlar üzerinden para kazanılmasını doğru bulmuyorum, bana ters geldi:KK43:

Dini inanç üzerinden para kazanalım demişler:KK14:
Çoğu yerde mescit var, şişme camii ne işe yarayacak? Piknik alanları desen insanlar zaten sakin bir köşede kılıyor namazını, kapalı alan isteyen olursa çabuk kurulup toplanan bundan daha pratik çadırlar var, ondan alırlar.
Bilmiyorum sonuçta ticarettir, adam parasını kazanıyor ama ben inançlar üzerinden para kazanılmasını doğru bulmuyorum, bana ters geldi:KK43:

çarşının ortasında mesela bunu birinin şişirdiğini düşünemiyorum ay :KK70:

Bir şişme camimiz eksikti oda oldu sonunda,bide imam buldularmı tamamdır..

yazmışlar ya zaten şişme imam da icat edilecek mi diye hanım abla :eek:

Ben cok begendim. Cok hoşuma gitti. Bulsam alirim o derece. Çünkü her yerde maalesef ki cami ve mescid yok. Erkeklerin icinde namaz kilmak zaten kadin icin olmuyor. Ama boyle bir seyi istedigin yerdr kurup namazini kilip kaldirmak bence harika. Mescit yönünden cok ama cok magdur olmuş bir insan olarak kesinlikle bu fikri cok begendim..

Çadırdan ne farkı var anlamadım? Bir de minare de koymuşlar,tamamen şekilcilik.Hadi ne biliyim kıble gösterse ya da dini başka bir özelliği olsa neyse..Öyle çok pratik bir şey değil,kurayım kapayayım diye..Bir rüzgarda yıkılacak gibi duruyor.Zaten heryerde mescit var,satılacağını düşünmüyorum.

O kadar çok gereksiz şey yapılıyor ki, bu rahatsız etmedi beni. açıkta namaz kılmak istemeyen veya ihtiyaç duyan alır kullanır zaten. e ihtiyaç duymayan alıp kullanmaz. (Ha mantık değil ama görüntü itibariyle bana da bi değişik geldi daha görselliğe dikkat edilebilirdi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X