• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişmiş batarya

tencerekapakmisali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.784
3.124
248
kızlar benim telefonumun bataryası şişmiş,neredeyse patlamak üzere,fark eder etmez hemen çıkarttım bataryayı ve şuan kullanmıyorum.2 gün sonra servise götüreceğim ama eşim ne kadar telefonda takılı olmasa da,sarjda olmasa da o batarya patlayabilir diyor..ne yapacağımı şaşırdım,yanımda taşısam dert,evde bıraksam dert..ne yapsam ki başına böyle bir şey gelen var mı? sanırım samsung larda genelde oluyormuş bu problem :KK17:

balkonda güneşin altına koymayın bence ısıya maruz kalmazsa patlamaz , kolay değil okadar patlaması.

benim de olmuştu çıkarıp koyun biyere bişi olmuyor ama madem korktunuz balkona falan koyun içiniz rahat etsin.serviste genelde fazla şarjda bırakmaktan oluyor denmişti.

balkonda güneşin altına koymayın bence ısıya maruz kalmazsa patlamaz , kolay değil okadar patlaması.
:KK64:nasıl yapayım bilemedim ki ben de eşime o kadar kolay değil diyorum ama içimi bir korku aldı,buzdolabına koyacaktım o zaman da garanti dışı olur diye korktum..neyse 2 gündür duruyor 1 gün daha dayanır herhalde,ben de işlerimi ayarlayıp yarın götürmeye çalışırım

valla bende öyle düşündüm, balkonun güneş görmeyecek ıslanmayacak bi yerine koy gitsin, patlamaz bencede, önem olsu diye işte
asıl elindeyken kork, elinde patlamasında öyle bi kaç haber okumuştum gazetede

kendimden olabildiğince uzak tutuyorum zaten,çok korkuyorum.bu yüzden ölen bile varmış.:KK57: işyerinde çekmecemde bırakmıştım,dün gece de eşim sordu söyleyince ya patlarsa da yangın çıkarsa diye korkuttu beni..bu gece de geçsin de yarın iş çıkışı götürürüm kesin..
aslında bu konuyu açmamın bir sebebi de sizlerin de dikkatli olmanız içindi.çünkü ben bataryanın şiştiğini hiç farketmedim,son zamanlarda sarjım %40 lardayken hemen kapanıyordu telefon.yine böyle kapandığı bir zaman sim kartı başka telefona takayım diye kapağı açtım hafif şişkinlik vardı,normaldir belki dedim.2 gün sonra yine aynı olay oldu,bu sefer baktım batarya patlamak üzere..ve samsung marka telefonlarda genelde oluyormuş bu,dikkatli olmakta fayda var :KK51:

Eşimin de s3 bataryası şişti. Yenisini aldı, eskisi iş yerinde duruyor.
Sıcağa veya darbeye maruz kalmazsa sorun olmuyor ama temkinli olmakta fayda var

kendimden olabildiğince uzak tutuyorum zaten,çok korkuyorum.bu yüzden ölen bile varmış.:KK57: işyerinde çekmecemde bırakmıştım,dün gece de eşim sordu söyleyince ya patlarsa da yangın çıkarsa diye korkuttu beni..bu gece de geçsin de yarın iş çıkışı götürürüm kesin..
aslında bu konuyu açmamın bir sebebi de sizlerin de dikkatli olmanız içindi.çünkü ben bataryanın şiştiğini hiç farketmedim,son zamanlarda sarjım %40 lardayken hemen kapanıyordu telefon.yine böyle kapandığı bir zaman sim kartı başka telefona takayım diye kapağı açtım hafif şişkinlik vardı,normaldir belki dedim.2 gün sonra yine aynı olay oldu,bu sefer baktım batarya patlamak üzere..ve samsung marka telefonlarda genelde oluyormuş bu,dikkatli olmakta fayda var :KK51:

valla canım daha geçende haberi vardı, yatarken yastığının altına koyuyormuş, uyurken patlamış, bişey olmamış allahtan yastıkla çarşaf biraz yanmış, uyurken de uzak tutmak lazım hertürlü işte de, yapışık yaşıyoruz artık telefonlara

valla canım daha geçende haberi vardı, yatarken yastığının altına koyuyormuş, uyurken patlamış, bişey olmamış allahtan yastıkla çarşaf biraz yanmış, uyurken de uzak tutmak lazım hertürlü işte de, yapışık yaşıyoruz artık telefonlara
bir yerde okumuştum acil servis doktoru falan değilseniz en az 2 metre uzağa koyun diyordu.en son yastık altına telefon koyduğumda lisedeydim sanırım.Allah korusun :KK12:

nasıl farkettiniz acaba bayağıdır hiç açıp bakmadım bile samsunglarda görülüyor demişsiniz ya korktum bir an.
Geçen yıl televizyona çıkmıştı s2 nin bataryası pantolon cebindeyken patlamış diye.

nasıl farkettiniz acaba bayağıdır hiç açıp bakmadım bile samsunglarda görülüyor demişsiniz ya korktum bir an.
Geçen yıl televizyona çıkmıştı s2 nin bataryası pantolon cebindeyken patlamış diye.
bataryayı iki parmağınızın arasında tuttuğunuzda çok net anlaşılıyor.benimkini ilk gördüğümde çok azdı normal olabilir diye düşündüm ama ikinciye baktığımda iki tarafı da bombeli olmuştu,çok net belli oluyor yani

bataryayı iki parmağınızın arasında tuttuğunuzda çok net anlaşılıyor.benimkini ilk gördüğümde çok azdı normal olabilir diye düşündüm ama ikinciye baktığımda iki tarafı da bombeli olmuştu,çok net belli oluyor yani
anladım teşekkür ederim bir incelerim.Bir bilgim yoktu iyi oldu duymam uzun süredir de kullanıyorum aynı bataryayı şüphelendim

Aynisi bendede olmustu samsung s4. Samsung bayine gittigimde genel problem olup ellerinde batarya olmadigini soylemislerdi.cakmasini aldim bende gerceginden daha uzun gidiyor ve sismiyor.bir sorun yok yani

Back
X