Sıstıt ıcın cozum onerılerınız var mı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
Arkadaslarr yaa moralim cok bozuk 2-3 gundur azicik hissediyodum ama bugun ogleyin sistit oldumm bennnnnnn
ne yapicagimida bilmiyorummmmmmmmmm

bebis denemelerimizide gecen hafta yaptik sonuc beklemesindeyiz offfffff napicam bilemiyorum daha oncede olmustum antibiyotikle gecmisti ama simdi antibiyotikte icmek istemiyorum hamilelik olusmussa dieeeee

care bilenn varsa LUTFENNN YARDIM BEKLIYORUMMM

:43::43::43::43:

Arkadaslarr yaa moralim cok bozuk 2-3 gundur azicik hissediyodum ama bugun ogleyin sistit oldumm bennnnnnn
ne yapicagimida bilmiyorummmmmmmmmm

bebis denemelerimizide gecen hafta yaptik sonuc beklemesindeyiz offfffff napicam bilemiyorum daha oncede olmustum antibiyotikle gecmisti ama simdi antibiyotikte icmek istemiyorum hamilelik olusmussa dieeeee

care bilenn varsa LUTFENNN YARDIM BEKLIYORUMMM

:43::43::43::43:

Bol su ve sıcak su torbası. Beni ancak bunlar rahatlatıyordu. Sistitin geleceğini anladığım anda koyuyorum sıcak su torbasını bacaklarımın arasına, ayagıma da kalın coraplar geciriyorum, iyi geliyor

hemen yapimmmm :((
bacak arasina sicak koymamistim hani iltihap varsa arttirirmi acaba dieee?????
sicak koyayimmi kiii ????????

hemen yapimmmm :((
bacak arasina sicak koymamistim hani iltihap varsa arttirirmi acaba dieee?????
sicak koyayimmi kiii ????????

Ben hep öyle yapıyorum, tabi azcık ılımasını bekliyorum (sıcaga dayanamadığımdan, iltihap korkusundan değil).

Ayaklarını da sıcak tut, su içmeyi unutma ama.

canım cok gecmiş olsun malesef bendede sık sık oluyor..yalnız bir arkadaşımda da olmuş bir cok dr gitmiş iyi bir doktora denk gelmiş bana önerdiklerini sizin paylaşıyım..

bolbol su(2-3lt) içip idrara sık çıkmak
pamuklu iç çamaşırı giymek ve sık sık değiştirmek bölgeyi temiz tutmak
duş alırken kesinlikle sabun ve benzeri şey sürmemek sadece su ile yıkamak gerekiyor
ve üşütmemeye dikkat etmek, terliksiz ve çorapsız gezmemek gerekiyor..

ALLAH acil şifa versin herkese..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım benim.gercekten çok zor bir durum :26:

çok bol su iç ve maydonozu kaynatıp suyunu iç.inanılmaz söktürücü etkisi var.

dediğin gibi ilaç kullanamazsın ama doğal bitkilerden yararlanabilirsin.

bence sen yine de ilk olarak bir doktora git

bunlarin yaninda bol bol c vitamini al cnm bende olmustum bol bol portakal suyu SIKIP ictim gecti ve hamilyim ins. sende muradina kavusursun

çok geçmiş olsun canım benim.gercekten çok zor bir durum :26:

çok bol su iç ve maydonozu kaynatıp suyunu iç.inanılmaz söktürücü etkisi var.

dediğin gibi ilaç kullanamazsın ama doğal bitkilerden yararlanabilirsin.

bence sen yine de ilk olarak bir doktora git

gebelik olabilir demiş arkadaş eğer gebelik varsa maydanoz ve bazı bitkileri kullanması düşük tehlikesi yapıyor

geçmiş olsun. ben daha yeni atlattım. ilk defa da başıma geldi. ama o dönem soğuk havaya çok maruz kaldım. ayaklarım hiç ısınmadı ve başıma da geldi nitekim. tuvalete çıkarken yanma oldu iki gün ve kan çıktı idrarda. adete iki gün vardı ilaç almadım çok su içtim tek çare. bide saatte 4-5 kere insan tuvalete gidermi bunları yaşadım. tabi adet olunca antibiyotik ve bakteri için ilaç aldım 10 gün kullandım geçti çok şükür. dinlen ve çok bol su iç bide iç çamaşırını sık değiştir günlük ped kullanma derim o sürecte....

arkadaşlar sistitt cinsel ilişkiden dolayıda oluyor. balayı sistidi deniliyor buna. ilişki öncesinde idrarınızı yapınız yoksa İLişki esnasında idrar kesesine baskı oluyormus canın da yanıyormus ve sonrasında duvar zedelenip sistit arkasından başlıyormuş. en önemli tedavi ilişki öncesi idrarınızı yapınn....

ben saglık personelıyım. gorup mesaj yazmak ıstedım.arkadaslar balayı sıstıtıde denır buna. yapmanız gerekn en onemlı sey eslerın ılıskı oncesı cınsel organlarını ıyıce temıleyıp kurutmaları ve bunun dısında ıc camasırları hergun gerekırse gun ıcerısınde bırkac defa degıstırmenı gerekıyor. ve ılıskı sonrası bayanlar mutlaka ıdrarınızı yapın ...eger dıkkat etmez ısenız veya gec kalmıssanız urologa veya kadın dogum doktoruna gıdıp vajınal fıtıl veya uropen gıbı bazı ılacları dr. recetesıyle alınız!!! EN ONEMLISI BOL BOL SU ICMENIZ SISTITI HEMEN GECIRIR...

Sanırım ben de oldum :(
Nişanlımla ilk defa birliktelik yasadık .cumartesi gecesi
Daha evvel evliydim fakat ayrıldıktan snr doğru düzgün beraberliğim olmadı cinsel anlamda.

Nişanlımla da tam olmadı açıkcası birsey ,,biraz zorlama oldu sanırım.

O günün sabahından beri idrarda pembelik var , bugün dr a gittim idrarda kan çıkmış.

Sık tuvalete gitmelerim ve idrare çıkarken yanma başladı .

Doktor sürekli kitap karıştırıp durdu yanımda deli oldum yani bir sonuca bile varıp ilaç yazamadı.

Sizce ilişkiye girdikten sonra acıma , yanma ve sık idrara çıkma ile pembelik bunla alakalı olabilir mi?

Back
X