Arkadaşlar delirmek üzereyim. 4 ağustos günü yemek yiyip uyudum. İki üç saat sonra idrar için uyandım bir şey yoktu. Tekrar yattım namaza kalktiğimda idrarın sonunda şiddetli bir acı hissettim. Her şey bundan sonra başladı. Bir saat içinde idrarım artık idrar değil resmen kandı. Sadece kan işedim saatlerce. Ayrıca büyük pihtilar. Hemen acile gittim. İdrar testi aldılar yoğun kanama ve enfeksiyon çıktı. Ürolojiye yönlendirdiler usgde sistit teşhisi konuldu ama kültür yapalım dediler. Kültür sonucu yanlış çıktı. Yani yapmamışlar. Tekrarlayalım dediler o arada bana manurol verdiler rahat edeyim diye meğer bakteriyi baskiliyormus oysa söyledim içtiğimi bu seferde üreme yok olarak çıktı ve antibiyotik başlanılması. Aradan bir hafta geçti aynı şikayetler tekrar geldi böbreklerim kopuyor kaşınıyor tekrar ultrason çekildi dediler bir şey yok yine enfeksiyon var kültür yapalım dayan bir şey içme. Tamam dedim dişimi siktim sonra kültür sonucu geldi infex adlı antibiyotiğe başladım. Antibiyotiğin son gününe kadar ağrı çekince tekrar başvurdum dediler bir şey yok az kalmış piyeloseptyl verelim geçsin. Tamam dedim bir haftadır rahattım. Bir haftanin sonunda yine dehşet bir kasık ağrısı böbrek ağrısı ve idrarda yanma kaşıntı oldu. Böyle olmayacak diyerek kadın doğuma gittim. Dedi ki vajinada bir şey yok temiz. Antibiyotiklerden florası bozulmuş çünkü üç kutu antibiyotik kullandım ÜÇ. tekrar idrar testi ve kültürü aldı ama piyeloseptyl içtiğimi söyledim bir şey olmaz dedi nasıl olmayacaksa. İdrar testi tabii ki tertemiz geldi fakat idrarda kan çıktı yine. Ama onun vajinal muayene ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü sert bir muayene oldu ve kanamam oldu. O bulaşmış olabilir her ne kadar temizlesem de. Yani öyle Ümit etmek istiyorum. Sonuç olarak eve geldim idrarimin sonunda yine acı ve idrarimin içinde uçuşan kahverengi şeyler kumcuk gibi. 4 ay önce tomografi cekilmistim ve böbreklerde mesanede bir şey yoktu yoğun radyasyon olduğu için onu da cekmiyorlar. Şaştım kaldım kafayı yiyeceğim. Üstüne bir de boğaz enfeksiyonu ile savaşıyorum iki aydır. Enfeksiyon hastalıklarına da gittim. CRP değerim bariz artmamis 10-15 arasında gittiği için onemsemedi. Allah aşkına bir cozum bulan yok mu