• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistosel rektosel normal doğum ameliyat

Myworldhappy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
60
12
3
Merhabalar 2.doğumu yaptım iki bebegimde 3500 kilo uzerinde doğdu ve normal dogumla dogurdum ancak 2. Dogum sonrası vajina girisinde bir et parçası farkettim sirt ustu yatinca geri gidiyor çömelince tam ucuna kadar iniyor yani vajen girişi eskisi gibi açık değil. Doktora gittim sistosel yani mesane sarkması dedi 1. Derece dedi,ameliyatabgerek yok idrar kaçırana kadar yada iyice dışına sarkana kadar devam bir sorun olmaz dedi. 10 15 yıl boyle gider zaten 45 50 yasinda 2 kadinda 1inde oluyor dedi.Ama ben çok üzgünüm hala eskisi gibi olmadığim icin yaşım daha genç, benim durumumda olup ameliyat olan yada olmayan, kendi düşüncelerini söylemek isteyen varmı sizce sarka hızlı ilerlermi,kegel egzersizi yap spor yap toparlar dedi doktorum,dogüm yapalı 40 gün oldu bazı sitelerde 6 7 ay sonra toparlama olabilir diyor,lütfen bu durumda olanlar yazabilirmi sütüm dahi azaldı stresten 🙏🏻😔😔😔

size ve bebeğinize iyi gelecek tek şey moral şu an. bunları düşünüp şu kıymetli vakitleri stresli geçirmeyin derim:)
vücudunuzun toparlamasını bekleyin. inşallah gerek kalmaz ameliyata.

Öncelikle sakin ol henüz çok yenisin organların belli bir toparlanma süresi var. Gebelik ve doğum gibi büyük bir süreç geçirdiler. Zaman ver.Şuan sana muhtaç bir canlı var onu düşün. Stres yapma. Doktorların yanılma payını da düşün başka bir doktora daha görünürsün geçecek eminim

Back
X