• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Site yonetimi ile irtibata gectim ve hakaret isittim

addme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
1
0
1
45
Konumun gereksiz yere kapanmasi, ustune benim sacma sebepten banlanmam ile ilgili site yonetimiyle iletisime gectim. Israrli emaillerim sonucunda donus aldim, dikkat cekici emailler atmasaydim oda olmazdi eminim. bir numaradan bize ulasin dendi. Whatsuptan ulastim, mesai saatleri icinde arayim dendi birde komedi gibi. Diger cvp 5 dk onceydi oysaki. Neyse ulastim ve konustum. Kadin olmayan uye kabul etmeyen erkek yonetici ile konustum. Ben size cvp vermek zorundamiyim oldu ilk sozu. Nasil emir verir gibi su uyeden sikayetciyum geregini yapin dermisim. Kucuk bir saskinliktan sonra ne yapayim bana laf sokan uyeye dedim. Kib yap gec dedi, herseye cvp vermek zorunda degilsin, istemezsen hicte girme dedi. Biz aksama kadar burdamiyiz saniyorsun dedi. Degilmisiniz, isiniz degilmi bu yani dedim. Ben hic bunu kastermesende demekki konu derin hemen evt ben trilyonlar kazaniyorum burdan dedi. Bilmiyorum ne kazaniyorsunuz, heryerde reklam var belkide kazaniyorsunuz dedim. Reklam gormek istemiyorsan girme zorlami sokuyorum dedi. Daha fazla dinlemedim ve kapattim. Birtek sozler degil konusma tarzi hersey cok ilgincti, anlatamiycam.
Iste durum budur, biz daha burda dert paylasalim raiting artiralim siteye, muamele budur. Zorlami sokuyorlarmis.
Ben 30 sn falan konustum ama 10 saniye konusan kisinin mantigini da buraya yaklasimini da, bize basik acisini da anlar.
Asil uyeligim sozde benim istegimle inaktif olmusmus, buda isin kilifi.
Burasi da bir is alaniysa bizde bir bakima musteriysek, gerekli yerlere sikayetlerimi yaptim, haber bekliyorum.
Siz akli yerinde bayanlar dusunun tasinin isterseniz devam edin burda. Ben gordugum ve duydugumdan sonra zaten bir daha girmem.

@amelia2 VEdeBU VEdeBU @sebatiye catherinee catherinee @gzellergzeli Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko samantha samantha @laracroft89 S SheZofren @goha maveraunnehirr maveraunnehirr P powerful -helen- -helen- Camaron Camaron camfistigi camfistigi payitaht payitaht braces0054 braces0054 P Prayercall caramino caramino darkmore darkmore cranberry83 cranberry83 crazy cat lady crazy cat lady @Ayse Asena 42 dila1 dila1 elifff_____ elifff_____

Bu üye eski eliff1234 eliff1234 isimli üyedir. 27 adet e-posta attı kendisi. Sitede yer alan konularından(!) ve yorumlarından az çok üslubunu ve ruh halini tahmin edebilirsiniz.

Şu üyeyi at,
bu konuyu aç,
benim yasağımı kaldır,

Konusunun kendisi cezalı olduğu için kapandığını anlatmama rağmen anlamamakta direndi. Hanımefendi siz cezalısınız cevap hakkınız var bu sebeple size cevap hakkı doğmaması açısından konunuz kilitli dediğimde ;

- ama sitede reklamlar var

gibi bir cümle geldi tekrar izah ettim, yeniden

- ama sitede reklamlar var

diyince bende ipler koptu.

Hanımefendinin beklediği hizmet 24 saat Boston'da yazıştığımız saatler uygun olabilir ama Türkiye'de 22:00 geç bir saattir. Mesai saatleri içinde yazar mısınız veya arar mısınız demek te suç oldu.

Şuna, buna zorunda mıyım gibi cümleleri neden kurduğumu(şu mesajından) kendine izah ettim. Evet telefonu açar açmaz bu cümleler ile girdim sonra bakın siz sitede böyle yazmışsınız bende size aynı üslupla geldim diye anlattım ama yok ...

Ben gordugum ve duydugumdan sonra zaten bir daha girmem.

bu mesajınızı da şuraya not alayımda ...

Son düzenleme:
Kazen,
özür dilerim yine yorum yapmam gereken bir durum içerisindeyiz.

KiB yapılan üyelerin site kurallarına uymayan yorumları var mı diye bakıp üslubu uygun olmayan yorumlara işlem yaptım, buna konu sahibesinin yorumu da dahil, çünkü site kuralları bunu gerektiriyordu.

Konuyu kapadım doğrudur, topiği incelediğimde içeriğin çalışan bir kadının sıkıntılarından çıkıp ülkenin haline, kendi tabirleriyle zengin koca bulup para yiyen kadınlara doğru gittiğini gördüm.
Bir konu ne zaman çalışan kadın-çalışmayan kadın kıyaslamasına dönse ya ev kadınları aşağılanıyor ya da çalışan kadınlara laf sokuluyor.

İnstagramdaki pembe gelinlere kadar varmıştı mevzu, oysa başlangıç noktası çok çalışmaktan yorulan, eşinden aynı çalışkanlığı göremeyen bir kadının yoğun hayat temposundan duyduğu bıkkınlıktı.
Bir sorunumuzu anlatırken bilerek ya da bilmeyerek başka hayatlara gönderme yapmamayı öğrenemedik.

Konu sahibesi KiB yapmış evet ama yorumu yazan üyenin banlanmasını isterken, yorumlarında silinmesini istemiş, daha ne kadar KiB yapmam lazım demiş 2-3 ünlemli ve sonrasında işlem yapılmasını beklemeden uygun olmayan bir üslupla cevap yazmış o üyeye.

Burası bir site kurallara uymayan rahatsız edici yorumların işlem görmesini talep ederken, aynı kötü üslupla yazarsak uyarı almamız kaçınılmazdır, Ayşe banlansın ama ben yoluma devam edeyim diye düşünürseniz bu haksızlıktır.

Şu 7/24 sitede olma meselesine gelirsek, biyonik değiliz, senin bir eşin, çocuğun, özel hayatın var, benimde öyle, elimizden geldiği kadar sitede çokça vakit harcıyoruz, sitede sabahın ilk ışıklarına kadar kaldığımızda oluyor ama bizde insanız.

Bu site yıllardır var, yüzlerce üyeyle site dışında da irtibata geçtiğimiz oldu, kiminin sağlığından, kiminin yaşadığı sorunlardan endişe edip dostça arayıp ulaşmışlığımız var.

Kimi zaman nahoş bulunan tavrımız, üslubumuz oluyorsa bize nasıl yaklaştıklarını analiz etsinler eleştirmeden önce, naif yapılan hiçbir yoruma sert bir dille cevap verilmedi.
İğne çuvaldız meselesi zira sabır gösterilmiyorsa bizden de evliya sabrı beklemeleri haksızlık olur.

Burası bir işyeri de değil, bir paylaşım platformu, üyelerde müşteri değil ailenin birer ferdi, sitedeki reklamları görüp burası bir işyeri bizde müşteriyiz gibi bir yaklaşımla bakarsanız olaya, benim gibi gönüllü çalışan tüm editörlere ayıp edersiniz.

Gecenin 4'ünde abla konumu kapatır mısın diyen ya da üyeliğini iptal etti diye merak edip mail yolladığım kardeşlerime parayla arkadaşlık yapmıyorum ben ve diğer editör kardeşlerim.

Back
X