Konumun gereksiz yere kapanmasi, ustune benim sacma sebepten banlanmam ile ilgili site yonetimiyle iletisime gectim. Israrli emaillerim sonucunda donus aldim, dikkat cekici emailler atmasaydim oda olmazdi eminim. bir numaradan bize ulasin dendi. Whatsuptan ulastim, mesai saatleri icinde arayim dendi birde komedi gibi. Diger cvp 5 dk onceydi oysaki. Neyse ulastim ve konustum. Kadin olmayan uye kabul etmeyen erkek yonetici ile konustum. Ben size cvp vermek zorundamiyim oldu ilk sozu. Nasil emir verir gibi su uyeden sikayetciyum geregini yapin dermisim. Kucuk bir saskinliktan sonra ne yapayim bana laf sokan uyeye dedim. Kib yap gec dedi, herseye cvp vermek zorunda degilsin, istemezsen hicte girme dedi. Biz aksama kadar burdamiyiz saniyorsun dedi. Degilmisiniz, isiniz degilmi bu yani dedim. Ben hic bunu kastermesende demekki konu derin hemen evt ben trilyonlar kazaniyorum burdan dedi. Bilmiyorum ne kazaniyorsunuz, heryerde reklam var belkide kazaniyorsunuz dedim. Reklam gormek istemiyorsan girme zorlami sokuyorum dedi. Daha fazla dinlemedim ve kapattim. Birtek sozler degil konusma tarzi hersey cok ilgincti, anlatamiycam.
Iste durum budur, biz daha burda dert paylasalim raiting artiralim siteye, muamele budur. Zorlami sokuyorlarmis.
Ben 30 sn falan konustum ama 10 saniye konusan kisinin mantigini da buraya yaklasimini da, bize basik acisini da anlar.
Asil uyeligim sozde benim istegimle inaktif olmusmus, buda isin kilifi.
Burasi da bir is alaniysa bizde bir bakima musteriysek, gerekli yerlere sikayetlerimi yaptim, haber bekliyorum.
Siz akli yerinde bayanlar dusunun tasinin isterseniz devam edin burda. Ben gordugum ve duydugumdan sonra zaten bir daha girmem.
@amelia2
VEdeBU
@sebatiye
catherinee
@gzellergzeli
Mihail Zoscenko
samantha
@laracroft89
S
SheZofren
@goha
maveraunnehirr
P
powerful
-helen-
Camaron
camfistigi
payitaht
braces0054
P
Prayercall
caramino
darkmore
cranberry83
crazy cat lady
@Ayse Asena 42
dila1
elifff_____
Iste durum budur, biz daha burda dert paylasalim raiting artiralim siteye, muamele budur. Zorlami sokuyorlarmis.
Ben 30 sn falan konustum ama 10 saniye konusan kisinin mantigini da buraya yaklasimini da, bize basik acisini da anlar.
Asil uyeligim sozde benim istegimle inaktif olmusmus, buda isin kilifi.
Burasi da bir is alaniysa bizde bir bakima musteriysek, gerekli yerlere sikayetlerimi yaptim, haber bekliyorum.
Siz akli yerinde bayanlar dusunun tasinin isterseniz devam edin burda. Ben gordugum ve duydugumdan sonra zaten bir daha girmem.
@amelia2