Sitede istenmeyen aile olduk.

Yorumları tek tek okudum herkese çok teşekkür ederim.
Şuan bir hamleleri yok bizde sessizce bekliyoruz. Yeni yılda alınacak karara bakıp belki dava açacaklar.
İyi geçinmeyi falan da bıraktım. Onlar ne kadar tersse bende o kadarım.
Emsal davalar var dün onları araştırdım biraz daha içim rahat.
Yeni yılda alınacak karardan kastınız nedir?

Yorumları tek tek okudum herkese çok teşekkür ederim.
Şuan bir hamleleri yok bizde sessizce bekliyoruz. Yeni yılda alınacak karara bakıp belki dava açacaklar.
İyi geçinmeyi falan da bıraktım. Onlar ne kadar tersse bende o kadarım.
Emsal davalar var dün onları araştırdım biraz daha içim rahat.
yönetim planıında böyle bir madde varsa karşı tarafın eli güçlüdür. ben site yönetimindeyim. bizde de köpek yasak ama besleyenler var. komşuluk hakkıdır diye kimse kimseye karışmıyor. sadece zamanında bir tane köpek vardı zincirini kırık insanlara saldırıyordu. polis eşliğinde siteden uzaklaştırılmıştı. sanırım sizim yönetici kendini cumhurbaşkanı sanıyor

en komiği kapının önüne geçip sizi burdan geçirtmem demesi mübarek tankın önüne yatıyor sanki bu ne kahramanca bir tavır çakıcan ağzına bir tane dökecen dişlerini verecen eline hadi sana güle güle diyecen tıfıl herif,gevşek ağızlı birde iki bloğu düşman etmiş aileye nasıl bir dedikodu yaptıysa..erkeğim diye geziniyor ortada .

Zorda kalırsan evini kiraya ver sen o gelen parayla kiraya çık, kötü bir durummmuş minicik köpekten ne isterler anlamam, çok havlamıyor kokutmuyorsa gariban hayvan ya ellemesinler r

Back
X