Sitede ki serseri sapıklar !! kızlar fikir verin lütfen ne yapabilirim

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
merhaba kızlar
önceki konumda kendini beğenmiş iş arkadaşlarım yüzünden işten çıkarıldığımı anlatmıstım Patronum gerekenleri yaptı ve tekrar gelmem için ısrar etti bende işi sevdiğim için gittim her neyse işten saat 8 gibi geliyorum eve ve sitemizin önünde çok fazla serseri var hepsi birbirinden sapık
daha önce site toplanıp birşeyler yapmıstı uzun zamandır yoklardı ama okul yapıldı okulun önünde resmen mesken kurdular dün gece gelirken peşime düştüler birisi şunu becerelim bile dedi bi kadın kurtardı beni
kullanabildiğimiz tek yol orası başka seçenek yok diğer siteden gelemiyorum orasıda köpek dolu saldırıyorlar
napıcam ben :( gelene geçene laf atıyorlar benimde korktuğumu anladılar sanırım
şu spreylerden falan mı taşısam yanımda bunun gibi önerileri olan varmı?

Yanina sprey al canim cok faydasini gorursun.Hatta polise sikayet edebilirsin gerekli islemleri yaparlar.

Bence bir süre erkek arkadaşınız, babanız, kardeşiniz, iş arkadaşınız yardımcı olsun size eve bıraksın.
Bu tür insanlar gerçekten büyük zararlar verebiliyorlar.
Dikkat edin.:45:

Şikayet edebilirim düşünüyorum zaten bunu kesinlikle ama bana laf atan peşimden gelen kimdi bilmiyorum karanlıktı yüzünü göremedim ama 15 yaşlarında biriydi küçüktü daha. ateş yakıyorlar ısınıyorlar sabaha kadar ki ben istanbulda yaşıyorum yani böyle şeyler ulu orta yaplıyor ya ona şaşıyorum

sevgilim aydında yaşıyor bi sene kadar daha orada olcak abim ablam babam hepsi çalışıyor benden sonra geliyorlar eve annemi de gece gece dışar çıkaramam ki offf çok canım skkın korkuyorum:14:

sen tam eşgal veremesın ama sonuçta polis orayı denetlerse dağılırlar duramazlar orda bızımda burda ana yol var bıraz ıssız kalıyor arabalarla gelip içiyorlardı bızım yolumuzun uzerı değil ama sonuçta mahlle polis her gece gelip dağıttıı şimdi kimse gelemıyor polis ilgiklensın aman sız sprey falan hiç bulaşmayın

canım polise ve belediyeye şikayet ederseniz hatta muhtar bile olur oraya kamera taktırılması konusunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum. kamera takıldıktan sonrada aynı hareketlere maruz kalırsan şikayet edersin, kamera ile kim olduğu vs belli olur. sonrada zabıt tutulur bu kişiler sorguya çekilir ve duruma göre hareket edilir. zabıt tutturunca işi inada bindirip daha fenasını yaparlar demeye dilim varmıyor ama insanların ar damarı çatlamış ne yazıkki. umarım kamera takılır ve sizin sorunlarınız kamerayla sona erer.

Polis tek çaren. Ayrıca iş çıkış saatinde biri sana eşlik etsin eve girene kadar.
Baban , annen kim olursa yalnız olma canım.
Kalabalıklarsa spreye güvenme.

Back
X