- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
nasılsın canım. son durumun ne ?yine tanıdığım iki bayan var ikisininde yumurta sayıları çok çok iyi ama döllenen yumurta sayısı bir veya iki üçüncü güne zor geliyor bunların kalbi solda böyle bir rahatsızlıkları yok bence olayı pgt ve beşinci güne götürme olayı herkes için geçerli değil aynı şekilde gülneva77 kullanıcı hiç yumurtası döllenmedi boş çıktı sonra üç yumurtadan ikisi döllendi ve şimdi oğlu oldu bu rahatsızlık bence ölçüt değil
Sonucunuzu nasıl oldu inşallah güzel sonuçlanmıştır. Bende daha yeni başlayacağım tedaviye bende de kartagener sendromu var.Kartagener sendromu var bende tüp bebek yaptırdım daha yeni. 15 yumurtam oldu 3 güne 9 , 5 güne 5 yumurtam dollendi.
Tutundu sonra kanama oldu düştü. Doktor da bana ilaçlar demek etki etmedi sana dedi . Nisan'da yine transfer yaptıracam o zaman daha etkili ilaç verecek herhaldeSonucunuzu nasıl oldu inşallah güzel sonuçlanmıştır. Bende daha yeni başlayacağım tedaviye bende de kartagener sendromu var.
Taze embriyo koydular bana belkide ondandır. Ama tutması bile güzel birşey. Eltimin ilki tutmadı . En azından rahim tutunmayı öğrendiSonucunuzu nasıl oldu inşallah güzel sonuçlanmıştır. Bende daha yeni başlayacağım tedaviye bende de kartagener sendromu var.
Hayırlısı olsun inşallah ikincide olur. Bende şuan ignelerin 6. günündeyim inşallah hayırlısıyla sonuçlanırTutundu sonra kanama oldu düştü. Doktor da bana ilaçlar demek etki etmedi sana dedi . Nisan'da yine transfer yaptıracam o zaman daha etkili ilaç verecek herhalde
Canım naptın sonuç ne çıktıHayırlısı olsun inşallah ikincide olur. Bende şuan ignelerin 6. günündeyim inşallah hayırlısıyla sonuçlanır
Çocuğunuz nasıl acaba iyi mi durumu nadılArkadaşlar benim sorum gebelik değil kartagener sendromu olarak doğacak bebeğim var hamileyim genetik testte çıktı sonuç . Nasıl Bir yaşam geçirdiniz? Çok şükür gebe kalmaya hazırlanıyorsunuz ama çocukluk döneminiz nasıldı. Anne olarak hastalığı merak ediyorum.
Merhaba sonuç ne oldu bebek oldu mu?Kartagener sendromu var bende tüp bebek yaptırdım daha yeni. 15 yumurtam oldu 3 güne 9 , 5 güne 5 yumurtam dollendi.
Merhaba ben de kartagener sendromuyum tüp bebek tedavisi ile ilk transferde pozitif sonuc aldık bebeğim sağlıklı dünyaya geldi maşallah şükür . sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsinizMerhaba sonuç ne oldu bebek oldu mu?
Merhaba . Bilgi almak ister misiniz ben de kartagener sendromuyumArkadaşlar benim sorum gebelik değil kartagener sendromu olarak doğacak bebeğim var hamileyim genetik testte çıktı sonuç . Nasıl Bir yaşam geçirdiniz? Çok şükür gebe kalmaya hazırlanıyorsunuz ama çocukluk döneminiz nasıldı. Anne olarak hastalığı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?