situs inversus totalis / kartagener sendromu ve yumurta kalitesi

SchonerDuft

güncel : 62.90 hedef : 54
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
29.920
51.876
798
situs inversus totalis olduğumu 2004 yılında pelvik böbreğimi kist sandıklarında öğrendim ... eşim ile orak hücre taşıyıcısı olduğumuz için pgtli tüp bebek yöntemine başvurduk ... 3 tüp bebek tedavisi gördüm yumurta kalitem kötüydü döllenme sorunu yaşadık sonrasında da yumurta donasyonu önerdi .. benim gibi situs olanlar nasıl çözüm buldular

Son düzenleme:
canım iki defa gebelik geçirdim bence de eşinin dna testine bakılmalı üçüncü güne embriyolarım her defasında geldi sağlıklı oldu ama bu dediğini şöyle açıklıyorlar üçüncü güne kadar embriyoyu yumurta kalitesi beşinci güne embriyonun kendi genleri götürüyor burada sperm kalitesi çok önemli

ayrıca geçen internette bir bayan ehliyetine kalbinin sağda olduğunun yazılmasını istemiş haberin içeriğine girince kadının kalbi sağda ayna görünümlü olduğunu belirtmiş ve üç tane çocuğu var

yine tanıdığım iki bayan var ikisininde yumurta sayıları çok çok iyi ama döllenen yumurta sayısı bir veya iki üçüncü güne zor geliyor bunların kalbi solda böyle bir rahatsızlıkları yok bence olayı pgt ve beşinci güne götürme olayı herkes için geçerli değil aynı şekilde gülneva77 kullanıcı hiç yumurtası döllenmedi boş çıktı sonra üç yumurtadan ikisi döllendi ve şimdi oğlu oldu bu rahatsızlık bence ölçüt değil

darısı bize olsun .. babam hastanede bir kadın ile karşılşmış kadın 5 doğum yapmış sağlıklı doğumlar hepsi de

yine tanıdığım iki bayan var ikisininde yumurta sayıları çok çok iyi ama döllenen yumurta sayısı bir veya iki üçüncü güne zor geliyor bunların kalbi solda böyle bir rahatsızlıkları yok bence olayı pgt ve beşinci güne götürme olayı herkes için geçerli değil aynı şekilde gülneva77 kullanıcı hiç yumurtası döllenmedi boş çıktı sonra üç yumurtadan ikisi döllendi ve şimdi oğlu oldu bu rahatsızlık bence ölçüt değil
nasılsın canım. son durumun ne ?
geçen aylarda kromozon analizi yaptırdık eşimle ikiside temiz çıktı .düşük ve kürtajım içinde tromosit paneline bakıldı 3 gende heterozigot çıktı . doktor bu herkeste var normal dedi. üstüne de senin hamile kalamaman rahminle ilgi dedi bir güzel moralimi bozdu

Sonucunuzu nasıl oldu inşallah güzel sonuçlanmıştır. Bende daha yeni başlayacağım tedaviye bende de kartagener sendromu var.
Tutundu sonra kanama oldu düştü. Doktor da bana ilaçlar demek etki etmedi sana dedi . Nisan'da yine transfer yaptıracam o zaman daha etkili ilaç verecek herhalde

Sonucunuzu nasıl oldu inşallah güzel sonuçlanmıştır. Bende daha yeni başlayacağım tedaviye bende de kartagener sendromu var.
Taze embriyo koydular bana belkide ondandır. Ama tutması bile güzel birşey. Eltimin ilki tutmadı . En azından rahim tutunmayı öğrendi

Tutundu sonra kanama oldu düştü. Doktor da bana ilaçlar demek etki etmedi sana dedi . Nisan'da yine transfer yaptıracam o zaman daha etkili ilaç verecek herhalde
Hayırlısı olsun inşallah ikincide olur. Bende şuan ignelerin 6. günündeyim inşallah hayırlısıyla sonuçlanır 🙏🏻

Arkadaşlar benim sorum gebelik değil kartagener sendromu olarak doğacak bebeğim var hamileyim genetik testte çıktı sonuç . Nasıl Bir yaşam geçirdiniz? Çok şükür gebe kalmaya hazırlanıyorsunuz ama çocukluk döneminiz nasıldı. Anne olarak hastalığı merak ediyorum.

Arkadaşlar benim sorum gebelik değil kartagener sendromu olarak doğacak bebeğim var hamileyim genetik testte çıktı sonuç . Nasıl Bir yaşam geçirdiniz? Çok şükür gebe kalmaya hazırlanıyorsunuz ama çocukluk döneminiz nasıldı. Anne olarak hastalığı merak ediyorum.
Çocuğunuz nasıl acaba iyi mi durumu nadıl

Merhaba . Bilgi almak ister misiniz ben de kartagener sendromuyum

Back
X