Sıvı devam sütü mü? İnek sütü mü?

Çocuk sutu

• İnek sutu

OY: 2 22,2%
  • Devam sütü

OY: 7 77,8%

• Ankete Katılan
    9

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.328
398
Merhaba, kızım 25 aylık, miluMi sivi sut veroyorum arada yemek de yiyor. Sütü sabah uyanınca, akşama doğru uyuturkdn ve gece yatarken veriyorum. Süt içerek biberonla uyuyor. İstahsiz bı bebek zaten. Şimdi kızıma milupa sıvı sit mu vereyim uoksa inek sütü mü vereyim.?? Kafam karıştı. İneksutui bu de tadını peksevmedi. Benim düşüncem şu cocuk devam sutu daha vitaminlidir, kimisi de inek sütü ver diyor.kafayi yicem bişey diyin lütfen.

Devam sıvı süt için yada inek sütü önerilerinizi de alabilir miyim.

Ben 3 yaşına kadar devam sütü kullanmayı düşünüyorum. İçerik olarak daha besleyici ve bebeğe daha çok yarıyor kesinlikle. Bir sürü vitamin mineral var özellikle de iştahsızsa diğer gıdalardan alamadığını bu şekilde tamamlar en azından. Milupa'nın sütü de çok iyi zaten.

Merhaba, kızım 25 aylık, miluMi sivi sut veroyorum arada yemek de yiyor. Sütü sabah uyanınca, akşama doğru uyuturkdn ve gece yatarken veriyorum. Süt içerek biberonla uyuyor. İstahsiz bı bebek zaten. Şimdi kızıma milupa sıvı sit mu vereyim uoksa inek sütü mü vereyim.?? Kafam karıştı. İneksutui bu de tadını peksevmedi. Benim düşüncem şu cocuk devam sutu daha vitaminlidir, kimisi de inek sütü ver diyor.kafayi yicem bişey diyin lütfen.
Bence milupa çocuk sütüne devam edin hem vitaminli hemde şekersiz daha iyi üstelik inek sütü kansızlık yapıyor

Bence milupa çocuk sütüne devam edin hem vitaminli hemde şekersiz daha iyi üstelik inek sütü kansızlık yapıyor
Bende öyle düşünüyorum da kimi komşu suçluyor beni inek sütü ver diye diye kendimi iyice tuhaf hissettim sanki çocuğa zehir iciriyor gibi. Sağol canım.

Ben 3 yaşına kadar devam sütü kullanmayı düşünüyorum. İçerik olarak daha besleyici ve bebeğe daha çok yarıyor kesinlikle. Bir sürü vitamin mineral var özellikle de iştahsızsa diğer gıdalardan alamadığını bu şekilde tamamlar en azından. Milupa'nın sütü de çok iyi zaten.
Çok sağol canım valla içimi rahatlattiniz.

Bana da çok baskı var mama mı içiyor süt ver diye.
Bizim milletin mama alerjisi burada da devreye giriyor.
Ama mama başlı başına zayen tüm ihtiyaçları karşılayam bir besin.
Sür olarak verdiğimde de saten büyüme sütlerinden ya da günlük sür bulursam ondan alıyorum.
Onı da sadece kahvaltıda veriyorum.

Bana da çok baskı var mama mı içiyor süt ver diye.
Bizim milletin mama alerjisi burada da devreye giriyor.
Ama mama başlı başına zayen tüm ihtiyaçları karşılayam bir besin.
Sür olarak verdiğimde de saten büyüme sütlerinden ya da günlük sür bulursam ondan alıyorum.
Onı da sadece kahvaltıda veriyorum.
Oh çok şükür.

2 yasinda kizim hala devam sutu veriyorum 3 e kadarda vericem. Icerik bakimindan sutten cok daha zengin.. syrica cok sut tuketimi anemi yani kansizliga neden oluyor. Bu sebeple bakin o yaslarda cok sut tuketen cocuklarin istahlari hic yoktur.

Oh çok şükür.
Yazım hataları ben ben, kusura bakmayın az önceki mesaj için düzenleme süresi geçmiş.
İçiniz rahat olsun, yeni nesil anneleriz biz.
Çocuğa boş boş süt içirmek yerine mamayla devam edip özellikle yoğurt peynir ve bunların suları gibi sütün kat be katı besleyici özelliğe sahip süt ürünlerini kullanıyoruz.

2 yasinda kizim hala devam sutu veriyorum 3 e kadarda vericem. Icerik bakimindan sutten cok daha zengin.. syrica cok sut tuketimi anemi yani kansizliga neden oluyor. Bu sebeple bakin o yaslarda cok sut tuketen cocuklarin istahlari hic yoktur.
Geçen gün forumda bir konuda bunun hakkında bilgi verildi.
3 litreden fazlasında zararlar ortaya çıkıyormuş.
Bir insanın zaten günde 3 lt süt tüketimi pek olası değil çocuğun hiç değil.
Bu nedenle günde 1 litre normal bulunuyormuş.
Ama ben zaten mama varken süte karşıyım, o da ayrı mesele.
Dediğiniz gibi 3 yaş sonrası üretilen mama yok ve mecburen süt içecekler yani.

Bende öyle düşünüyorum da kimi komşu suçluyor beni inek sütü ver diye diye kendimi iyice tuhaf hissettim sanki çocuğa zehir iciriyor gibi. Sağol canım.
Canım bende eskiler gibi düşünüyorum paketli hiçbir gıdaya yavruma vermem anne sütünden sonra inek sütü başladım aynı zamanda pekmez kuru üzüm falanda yedirdim. İki sütten de bol bol içti yavrum çok şükür anemisi yok şu an 5 yaşında. Diğer yavrum da 5 aylık onu da bu şekilde büyütecem inşallah.

Back
X