Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 32. Haftamdayim, son kontrolumde benim de suyum fazla çıktı. Doktorum herhangi bir açıklama yapmadı. Yalnız takip edilmesi gerektiğini söyledi. Duyduğumdan beri gitmedigim hastane kalmadı. Kimse içimi rahatlatacak bişey söylemedi. Doktor bir arkadaşıma gönderdim sonuçları, bebegin sağlık sorunu olsa su daha yüksek olurmuş ve doktorum bunu fark edermiş zaten. Şekere dikkat etmem gerekiyormuş. Sekerli gidalar karbonhidrat tuketmemeye ozen gosteriyorum ama acayip meyve tuketiyorum, bu aralar meyveyi de azalttim ve şeker olcumlerimi tekrar yaptırdım. Sizde sekerli gidalari biraz azaltip aclik ve tokluk sekerinize baktirabilirsiniz. Inşallah bebeklerimize sağ salim kavusuruz.
Benim şekerime bakmıştı bi sorun yoktu ama en çok merak ettiğim bu olayın sonucu sezeryanmı gerçi bugün özel hastaneden randevu aldım bakalım o ne diyecek
Benim şekerime bakmıştı bi sorun yoktu ama en çok merak ettiğim bu olayın sonucu sezeryanmı gerçi bugün özel hastaneden randevu aldım bakalım o ne diyecek
Canim suyun fazla olması sezeryana neden olur mu onu bilmiyorum. Istersen doktoruna bi sor. Benimde şekerim normal çıkmıştı ama ilerleyen haftalarda da yukselebiliyormus.