sıvı fazlalığı yaşayan varmı????????

elifebrar32

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
24
8
6
42
Kendi doktorum sıvı fazla dedi bu da önemli bi sorun galiba 37 +2 haftalık gebeligim bu sorunu yaşayanlar ne yaptınız bi cvp bekliyorum

Kendi doktorum sıvı fazla dedi bu da önemli bi sorun galiba 37 +2 haftalık gebeligim bu sorunu yaşayanlar ne yaptınız
Kendi doktorum sıvı fazla dedi bu da önemli bi sorun galiba 37 +2 haftalık gebeligim bu sorunu yaşayanlar ne yaptınız bi cvp bekliyorum
Merhaba 32. Haftamdayim, son kontrolumde benim de suyum fazla çıktı. Doktorum herhangi bir açıklama yapmadı. Yalnız takip edilmesi gerektiğini söyledi. Duyduğumdan beri gitmedigim hastane kalmadı. Kimse içimi rahatlatacak bişey söylemedi. Doktor bir arkadaşıma gönderdim sonuçları, bebegin sağlık sorunu olsa su daha yüksek olurmuş ve doktorum bunu fark edermiş zaten. Şekere dikkat etmem gerekiyormuş. Sekerli gidalar karbonhidrat tuketmemeye ozen gosteriyorum ama acayip meyve tuketiyorum, bu aralar meyveyi de azalttim ve şeker olcumlerimi tekrar yaptırdım. Sizde sekerli gidalari biraz azaltip aclik ve tokluk sekerinize baktirabilirsiniz. Inşallah bebeklerimize sağ salim kavusuruz.

Benim şekerime bakmıştı bi sorun yoktu ama en çok merak ettiğim bu olayın sonucu sezeryanmı gerçi bugün özel hastaneden randevu aldım bakalım o ne diyecek

Benim şekerime bakmıştı bi sorun yoktu ama en çok merak ettiğim bu olayın sonucu sezeryanmı gerçi bugün özel hastaneden randevu aldım bakalım o ne diyecek
Canim suyun fazla olması sezeryana neden olur mu onu bilmiyorum. Istersen doktoruna bi sor. Benimde şekerim normal çıkmıştı ama ilerleyen haftalarda da yukselebiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…