Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl çukur yapıyor? belki cilt türündendir yada kullandığın başka bişey yapmıştır çünkü bende hiç öyle bi sorun olmadı hatta suyla karıştırmadan sürdüğüm halde. cildim yağlı bu aradaçukur yapıyorr
Sen ne kadar süre ve nasıl şekilde kullandım canım? Mesela sürdun ne kadar zaman sonra sildin, ne kadar süre kullandım ne kadar etkisini gördün? Çok soru sordum :)nasıl çukur yapıyor? belki cilt türündendir yada kullandığın başka bişey yapmıştır çünkü bende hiç öyle bi sorun olmadı hatta suyla karıştırmadan sürdüğüm halde. cildim yağlı bu arada
yok ben hiç limon sürmedim çukur falan yok bende ama öyle duymuştum ben o yüzden hiç sürmem :)nasıl çukur yapıyor? belki cilt türündendir yada kullandığın başka bişey yapmıştır çünkü bende hiç öyle bi sorun olmadı hatta suyla karıştırmadan sürdüğüm halde. cildim yağlı bu arada
canım ben hiç kullanmadım çukur yaptığını duydum çünkü onun yerine kükürt sabununu öneriyim harika çok güzel kurutuyo ayrıca cilt renginide açıyo ölü deriyi kaldırdığı içinSen ne kadar süre ve nasıl şekilde kullandım canım? Mesela sürdun ne kadar zaman sonra sildin, ne kadar süre kullandım ne kadar etkisini gördün? Çok soru sordum :)
benim cildim aşırı yağlı geçen sene berbat sivilce doluydu alnım ben evde elimde yarım limonla gezerdim kurudukça sürerdim çok işe yaradı ve her yaptığım maskemede koyarım limon vazgeçilmezim ama sana vereceği tepkiyi bilemem tabi :)Sen ne kadar süre ve nasıl şekilde kullandım canım? Mesela sürdun ne kadar zaman sonra sildin, ne kadar süre kullandım ne kadar etkisini gördün? Çok soru sordum :)
kükürt sabununu sen denedin mi bende almayı düşünüyorum iyi geliyo mu izlere sivilcelere ve siyah noktalara? :)canım ben hiç kullanmadım çukur yaptığını duydum çünkü onun yerine kükürt sabununu öneriyim harika çok güzel kurutuyo ayrıca cilt renginide açıyo ölü deriyi kaldırdığı için![]()