• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

miraycik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
79
27
48
Arkadaşlar sivilce izlerim var ve limonun iyi geldiğini duydum, iyi gelir mi? Deneyen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

gelir ama tek başına sürme biraz suyla karıştır pamuk batır sorunlu yerlere sür gece öyle yat sabah yıka hafifler zamanla aynı şekilde elma sirkesini de deneyebilirsin ama onu biraz daha fazla suyla karıştır çünkü cildin eğer hassassa tahriş edebilir

rica ederim bide karbonat yoğurt maskesini de deneyebilirsin siyah noktan varsa onlarıda küçültüyor

Hayır canım zaten aknetrent tedavisi bitirdim ne sivilce ne siyah nokta. Ama o lekeler yok mu...

benimde alnımda çok aşırı derecede var ama düzenli bakınca geçiyor o yüzden gitmiyorum cildiyeye ama bakmaya da üşeniyorum :) sonra da şikayet ediyorum :)

Yok ben artık çok umutsuz vakaydım mecbur başlamak zorunda kaldım ama sonrası rahatlık canim ya artık tek bir sivilce bile çıkmıyor. İlgilenirsen yarın atabilirim öncesi ve sonrası fotoğraflarını

nasıl çukur yapıyor? belki cilt türündendir yada kullandığın başka bişey yapmıştır çünkü bende hiç öyle bi sorun olmadı hatta suyla karıştırmadan sürdüğüm halde. cildim yağlı bu arada
Sen ne kadar süre ve nasıl şekilde kullandım canım? Mesela sürdun ne kadar zaman sonra sildin, ne kadar süre kullandım ne kadar etkisini gördün? Çok soru sordum :)

nasıl çukur yapıyor? belki cilt türündendir yada kullandığın başka bişey yapmıştır çünkü bende hiç öyle bi sorun olmadı hatta suyla karıştırmadan sürdüğüm halde. cildim yağlı bu arada
yok ben hiç limon sürmedim çukur falan yok bende ama öyle duymuştum ben o yüzden hiç sürmem :)

Sen ne kadar süre ve nasıl şekilde kullandım canım? Mesela sürdun ne kadar zaman sonra sildin, ne kadar süre kullandım ne kadar etkisini gördün? Çok soru sordum :)
canım ben hiç kullanmadım çukur yaptığını duydum çünkü onun yerine kükürt sabununu öneriyim harika çok güzel kurutuyo ayrıca cilt renginide açıyo ölü deriyi kaldırdığı için ;)

Kükürtlü sabun kullandım fakat sivilce izlerine iyi gelmedi. 2-3 sene kullandım hem de yani

benim cildim aşırı yağlı geçen sene berbat sivilce doluydu alnım ben evde elimde yarım limonla gezerdim kurudukça sürerdim çok işe yaradı ve her yaptığım maskemede koyarım limon vazgeçilmezim ama sana vereceği tepkiyi bilemem tabi :)

canım ben hiç kullanmadım çukur yaptığını duydum çünkü onun yerine kükürt sabununu öneriyim harika çok güzel kurutuyo ayrıca cilt renginide açıyo ölü deriyi kaldırdığı için :KK66:
kükürt sabununu sen denedin mi bende almayı düşünüyorum iyi geliyo mu izlere sivilcelere ve siyah noktalara? :)

1 hafta oldu kullanmaya başladım bende günde yarım limon kullanıyorum. Ben de sulandırmadım ama bi tahrişle de karşılaşmadim bakacağım artık

Back
X