• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce leke siyah nokta YARDIM

yesimyesimyesim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
6
0
16
İçel Mersin
Merhaba bayanlar , büyük bir sıkıntım var yaklaşık 2 aydır yüzümde sivilce siyah nokta hepsi var $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401618346.581356.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401618364.382215.webp kilden başlayıp birçok bakım jeli ve maske kullanmama rağmen faydası olmadı. Yardım edin ergenlik döneminde bile tertemiz olan yüzüm savaş alanı oldu . Biri beni bu dertten kurtarsın lütfen ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlar , büyük bir sıkıntım var yaklaşık 2 aydır yüzümde sivilce siyah nokta hepsi var Eki Görüntüle 1139865 Eki Görüntüle 1139867 kilden başlayıp birçok bakım jeli ve maske kullanmama rağmen faydası olmadı. Yardım edin ergenlik döneminde bile tertemiz olan yüzüm savaş alanı oldu . Biri beni bu dertten kurtarsın lütfen ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya canım ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sivilcelerim için ben asprine 3-4 damla limon damlatıp onu sürüyorum bayada iyi geliyor bir kutu asprinde 1.5 lira maliyeti az dene istersen :)

canım merhaba benımde tıpkı senın gıbı olmuştu ben 4 5 gundur cleocin t kullanıyorum sabah ogle aksam suruyorum. tabı kı temız cılde kullanmaya dıkkat edıyorum oncesınde buhar banyosuyla gozeneklerı acıyorum sonra ıyıce kurulayıp cleocin t kullanıyorum sadece gayet ıyı geldı, bende bırcok sey denemıstım hıcbır faydasını gormedım. cleocin t sıvılce ıcın kullandım gozeneklerım bıle sıklastı.siyah noktalar kucucuk kaldı daha sımdıden ben sana onu tavsıye ederım.hoscakall

Back
X