A azraylin Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 48 1 28 İstanbul 6 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azraylin #1 Sivilce lekeleri icin prp yani kok hucre yaptiran var mi? Memnun kaldiniz mi?
S selena76 Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2014 46 2 6 35 İstanbul 6 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azraylin #2 azraylin .!.: Sivilce lekeleri icin prp yani kok hucre yaptiran var mi? Memnun kaldiniz mi? Genişletmek için tıkla... ah şu lekeler
azraylin .!.: Sivilce lekeleri icin prp yani kok hucre yaptiran var mi? Memnun kaldiniz mi? Genişletmek için tıkla... ah şu lekeler
A azraylin Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 48 1 28 İstanbul 23 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azraylin #3 Kizzlar yok mu daha once sivilce lekeleri icin prp yani kok hucre yaptiran yardim lutfennn
E Elif Masal Durmaz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2015 126 15 13 32 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi azraylin #4 Kizlar prp ve kok hucre ayri seyler lutfen birlestirmeyelim ben yaptirdim lekeler icin degil gozenekler icin isil yuzum ve gozeneklerim sıkılaştı sivilce lekeleri icin kimyasal peelingler daha faydali
Kizlar prp ve kok hucre ayri seyler lutfen birlestirmeyelim ben yaptirdim lekeler icin degil gozenekler icin isil yuzum ve gozeneklerim sıkılaştı sivilce lekeleri icin kimyasal peelingler daha faydali