Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse yaradi mi peki, sadece acidan dolayi mi biraktin.ben hydrafaciali 250 dermapeni 420 ye yaptirdim.Normal fiyat bu galiba
hydrafacial sivilcelerime iyi geldi dermapende lekelerimi 1 tık actı. Hayır derim cok ince dermapende dahada incelicek korkusuna bıraktımİse yaradi mi peki, sadece acidan dolayi mi biraktin.
Ben bir seans dermapen bir seans hydrafacial yaptim sanki biraz duzelme var gibi. İkisini 5-5 seans yapicam ama aci bende de vardiİse yaradi mi peki, sadece acidan dolayi mi biraktin.
kendiniz mi uyguladınızzBen bir seans dermapen bir seans hydrafacial yaptim sanki biraz duzelme var gibi. İkisini 5-5 seans yapicam ama aci bende de vardi
arkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayınkendiniz mi uyguladınızz
İstanbul’un neresinde??arkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayın
Doktorunuzu soyleyebilir misiniz lutfenarkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayın
hangi doktora yaptırdınız ? işlemin ücreti nedir?arkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayın
Hydrafacial 2. Seansim bitti yuzum yumusacik oldu.Mehmet Akgün ün kliniğinde yaptiriyorum.Siyah nokta gibi sorunlar icin cozum oluyor.Cildim biraz kuru normalde nemlendiriyor.Merhaba kızlar, 20 yaşındayım ozel bi hastanede doktora gittim ve bana 6 seans 'dermapen' 4 seans 'hydrafacial' yapilcagini soyledi. Bu tedaviyi yaptıran var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim