Lekeler, Çiller Sivilce lekeleri ve gözenekler icin Dermapen ve Hydrafacial

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Merhaba kızlar, 20 yaşındayım ozel bi hastanede doktora gittim ve bana 6 seans 'dermapen' 4 seans 'hydrafacial' yapilcagini soyledi. Bu tedaviyi yaptıran var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim

evet ben yaptırdım ama 1 er seans. dayanamadım acısına ve o görüntüye..

Ne kadara yaptiricaksin benim de izlerim var yaptirmak istiyorum.

kendiniz mi uyguladınızz
arkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayın

arkadaşlar hydrofacial ve dermapen ayı anda uygulanmamalı. önce dermaper yapılmalı 3 ay sonra hydrofacial yapılmalı ben yaptırdım ve sonuç harika istda olanlara hekimimi önerebilirim uzman hekim tarafından yapılması çok önemli artık güzellik salonlarında bile tecrübesiz insanlar yapıyor bu işlemi sakın yaptırmayın
İstanbul’un neresinde??

Doktorunuzu soyleyebilir misiniz lutfen

hangi doktora yaptırdınız ? işlemin ücreti nedir?

Merhaba kızlar, 20 yaşındayım ozel bi hastanede doktora gittim ve bana 6 seans 'dermapen' 4 seans 'hydrafacial' yapilcagini soyledi. Bu tedaviyi yaptıran var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim
Hydrafacial 2. Seansim bitti yuzum yumusacik oldu.Mehmet Akgün ün kliniğinde yaptiriyorum.Siyah nokta gibi sorunlar icin cozum oluyor.Cildim biraz kuru normalde nemlendiriyor.

Back
X