Sivilceli Ciltler sivilce sorunum şampuan alerjim miş. ..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yosunhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
17
2
88
Elazığ
Ergenlik le başlayan sivilce sorunum aslında % 80 şampuan tetikliymiş fakat insanın hiç aklına gelmiyor ve cilt doktorları bu konuya önem vermiyor ..
Abartısiz kullanamadığım ürün kalmadı clinique ürünlerine tonla para verdim antibiyotikler ilaçlar da cabasi.
Hep azalır umutlandirir lar sonra yine aynı kısır döngüler yine birden artan sivilceler kızarma lar ....
Artık sadece bebek şampuan i kullanıyorum.hem yüzüm hem cildim vücudum yani temizlik için kullandığım tek şey bebek şampuan i.
Sivilce çıkmıyor cildim kendini toparladı saçlarım dökülmuyor.be im sorunum şampuan lar mis .sizde de böyle bir sorun olabilir deneyin insan inanmıyor ama en kaliteli şampuan bile bende alerji nedeni .şimdi o kadar yıl uğraştığım doktor doktor dolaştığım günlere yanıyorum.
Sağlıklı günler ben çok çektim umarım sizde sorununuzu bulup kurtulursunuz....

Ay bunu söylediğin iyi olduu ben de bebe şampuanı deneyeceğim ama daha önce bir kere denedim çok kuruttu saçımı sarmaş dolaş yaptı bunu için ekstra bir şey yapıyor musun peki?

Dalin kullanmissin dir büyük ihtimal ben zaman zaman denemistim ama o kadar sert ve dolaş dolaş oldu ki gidip tekrar başka şampuan la yikamistim şimdi komili nin zeytin yağlisi var onu kullanıyorum büyük boy alıyorum duş ta başka hiçbir ürün kullanmıyorum vücudum içinde bunu kullanıyorum .saçım ıslak ken yine sert oluyor karışıyor ama banyoda açıp çıkıyorum kendi halinde kuruyor sonrası bebek saçı gibi ipek gibi.ben hep cildim hassas derdim millet abartıyorum sanıyor ama gerçekten öyle yabancı bir krem bi parfüm koku hemen bende etki yapıyor. Şimdi herseyden uzak ve mutluyum hafif yüzüm kasinsa hemen şampuan im dan azıcık kopurtup yikiyorum tamam benim için ...inşallah seninde işine yarar ben çok çektim

canım ne güzel kurtulmuşsun johnsons ve dalin bebe şampuanı kullandım beğenmedim ben de komili deneyim

a aa benim de özellikle ağız çevremdeki sivilceler son zamanlarda canımı sıkmaya başlamıştı.Keza banyodan sonra vücudumda da şampuandan bazı kızarıklıklar oluyor yani benim de alerjim olabilir.Bir süre dalin ve uni baby kullandım o sıralar cildim de bebek gibiydi fakat bebek şampuanları saçı çok kurutuyor el mahkum dönücez bebe şampuanına demektir.çok teşekkür ediyorum

Benimde saç derimde sivilcelenme başladı.Çok rahatsız etmeye başladı ağrıda yapıyor. tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersenhaceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...
Eki Görüntüle 1404210

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…