Lekeler, Çiller sivilce ve lekeler için TCA %15 KULLANANLAR buyrun kızlar,konuşalım burda..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
tca kullanan arkadaşlarr sizlere öncelikle bikaç sorum olacak,ben bu ürünü yeni öğrenip aldım ve salı akşam yüzüme uyguladım fakat ilk yapmanın vermiş olduğu korku (sonuçta asit yani) ve yüzümün yanması dolayısıyla 40 sn kadar filan tutup hemen soğuk suyla yıkadım yüzümü,yüzümde çok fazla soyulma olmadı belli belirsiz azıcık bişii onlarda geçti gibi,sanırım az tuttum ve pamuğa çok dökmedim..
şimdi kullanan arkadaşlara sorum
bidaha yapsam sakıncası olur mu daha 1 hafta olmadı ben yapalı 2-yüzümde aktif sivilceler var aktif sivilcelerde problem olur mu
3-bugday tenliyim acaba %20 lik mi alsaydım 4- 2.yi nezaman yapayım aradan nekadar zaman geçmesi lazım ve nekadar yüzümde tutmam gerek netice almam için??

sanırım bukadar ... kullanan arkadaşlar tecrübeliler bana yardımcı olurmusunuz??

[)QUOTE=lacivert17;32394523]kimse yokmu kimse kullanmadı mı TCA kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz????????????[/QUOTE]

1)Aktif sivilce varsa uygunlanması doğru değil tavsiye edilmiyor
2)Soyulmalar 3,4 ve daha fazla günden sonra başlıyor kişiden kişiye değişiyor
3)%15'likle başlasan daha iyiydi 3.uygulamadan sonra 20liğe geçerdin sonuçlara göre
4)İkinci defa uygulama çok istiyorsan bi 20gün geçsin üstünden ama tavsiye etmem 20'lik küçümsencek bir oran değil
Not:Kendim 2 ay %15'lik kullandım ve aşırı beyaz tenliyim bendede abes bir soyulma olmadı ama cildimin iyileştiği farkediliyor.%20'iik sipariş ettim o gelsin onunla devam edicem..

Buarada uygulama arasında 1 ay zaman olması lazım ve 1,5 dkkadan fazla tutmamaya dikkat et.Çok yapmak istiyorsan 20gün sonra yap diye dedim ama yinede tavsiye etmem 1 ay geçsin

[)QUOTE=lacivert17;32394523]kimse yokmu kimse kullanmadı mı TCA kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz????????????

1)Aktif sivilce varsa uygunlanması doğru değil tavsiye edilmiyor
2)Soyulmalar 3,4 ve daha fazla günden sonra başlıyor kişiden kişiye değişiyor
3)%15'likle başlasan daha iyiydi 3.uygulamadan sonra 20liğe geçerdin sonuçlara göre
4)İkinci defa uygulama çok istiyorsan bi 20gün geçsin üstünden ama tavsiye etmem 20'lik küçümsencek bir oran değil
Not:Kendim 2 ay %15'lik kullandım ve aşırı beyaz tenliyim bendede abes bir soyulma olmadı ama cildimin iyileştiği farkediliyor.%20'iik sipariş ettim o gelsin onunla devam edicem..[/QUOTE]

cnm teşekkürederim zaten 15 lik aldım ben 20 lik değil yanlış okumuşsun sanırım soyulmadığı için acaba 20 lik mi alsaydım yazmıştım :49::49:

bende 3 yıldır kullanırım hayır göz altına ve çevresine sürme... eylülde bende başlıycam tekrar yeniden sipariş verdim... ben skin renu diye bi marka kullanıyorum gayet memnunum...

bende tavsiye ettiginiz siteye az önce baktım bizde sitesine ekim daha iyi bir ay diye düşünüyorum başlamak bakalım inşalh banada iyi gelecek.

bende tavsiye ettiginiz siteye az önce baktım bizde sitesine ekim daha iyi bir ay diye düşünüyorum başlamak bakalım inşalh banada iyi gelecek.

evet ekim en ideal aydır... ben karadenizde olduğumdan artık havalar serinledi ve yağışlar başladı haftaya uygulamaya başlıycam artık...

Back
X