- Konu Sahibi lacivert17
tca kullanan arkadaşlarr sizlere öncelikle bikaç sorum olacak,ben bu ürünü yeni öğrenip aldım ve salı akşam yüzüme uyguladım fakat ilk yapmanın vermiş olduğu korku (sonuçta asit yani) ve yüzümün yanması dolayısıyla 40 sn kadar filan tutup hemen soğuk suyla yıkadım yüzümü,yüzümde çok fazla soyulma olmadı belli belirsiz azıcık bişii onlarda geçti gibi,sanırım az tuttum ve pamuğa çok dökmedim..
şimdi kullanan arkadaşlara sorum
bidaha yapsam sakıncası olur mu daha 1 hafta olmadı ben yapalı 2-yüzümde aktif sivilceler var aktif sivilcelerde problem olur mu
3-bugday tenliyim acaba %20 lik mi alsaydım 4- 2.yi nezaman yapayım aradan nekadar zaman geçmesi lazım ve nekadar yüzümde tutmam gerek netice almam için??
sanırım bukadar ... kullanan arkadaşlar tecrübeliler bana yardımcı olurmusunuz??
şimdi kullanan arkadaşlara sorum
bidaha yapsam sakıncası olur mu daha 1 hafta olmadı ben yapalı 2-yüzümde aktif sivilceler var aktif sivilcelerde problem olur mu
3-bugday tenliyim acaba %20 lik mi alsaydım 4- 2.yi nezaman yapayım aradan nekadar zaman geçmesi lazım ve nekadar yüzümde tutmam gerek netice almam için??
sanırım bukadar ... kullanan arkadaşlar tecrübeliler bana yardımcı olurmusunuz??