Sivilceli Ciltler sivilce :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
günaydın arkadaşlar konuyu bir derdim var'a açıyorum burası daha çok aktif diye kusura bakmayın :)
yüzümde rozea hastalığı vardı.yani gül hastalığı kızarılık vardı cildimde.şimdide iltihaplı minik minik sivilceler çıktı ve kaşınıyor.doktora gittim ama pek bi çaresini bulamadım.sizin önerebileceğiniz bişi varmı.birde cildim banyo sonrası pul pul dökülüyor.doktora cildim kuru galiba bir krem önerin dedim.bana kuru cilt pul pul dökülmez yağlı cildin dedi.aptal tv programlarından duyuyor geliyorsunuz dedi. şaşırdım kaldım. bana önerebileceğiniz güneş kremi ve sivlcelerin geçmesi için yaptıklarınız varsa rica ediyorum yardım edin. not:cildim hassas bir cilt .

sıze onerebılecegım bır krem yok ama dünyaca ünlü ama bır okadar mutevazı ve ıyı bır doktor var sarkis barış ermeni hastanesinde istanbulda bashekım. sımdıye kadar cozum bulmadıgı bır cılt hastalıgı bulunmamakta sansını fırsatın var ıse ona muayene olarak degerlendır derım yaslı ama cok profesor bır hekim

günaydın arkadaşlar konuyu bir derdim var'a açıyorum burası daha çok aktif diye kusura bakmayın :)
yüzümde rozea hastalığı vardı.yani gül hastalığı kızarılık vardı cildimde.şimdide iltihaplı minik minik sivilceler çıktı ve kaşınıyor.doktora gittim ama pek bi çaresini bulamadım.sizin önerebileceğiniz bişi varmı.birde cildim banyo sonrası pul pul dökülüyor.doktora cildim kuru galiba bir krem önerin dedim.bana kuru cilt pul pul dökülmez yağlı cildin dedi.aptal tv programlarından duyuyor geliyorsunuz dedi. şaşırdım kaldım. bana önerebileceğiniz güneş kremi ve sivlcelerin geçmesi için yaptıklarınız varsa rica ediyorum yardım edin. not:cildim hassas bir cilt .

kremi anca cildini bi uzman görüp verebilir dahada beter olmasın aman ! dikkat
sivilce için ise benmde çoook hassasıtr pudra içine limon kat krem kıvamında olunca sür yarım saat beklet yıka 2 3 günde 1 yap sonra haftalık sonra aylık :)
ilk 2 3 yapmanda yakabilir kaşınabilir kızarabilir:) normal korkma yıkayınca geçio dayan:)

sıze onerebılecegım bır krem yok ama dünyaca ünlü ama bır okadar mutevazı ve ıyı bır doktor var sarkis barış ermeni hastanesinde istanbulda bashekım. sımdıye kadar cozum bulmadıgı bır cılt hastalıgı bulunmamakta sansını fırsatın var ıse ona muayene olarak degerlendır derım yaslı ama cok profesor bır hekim

teşekkür ederim.istanbul'da değilim ama dediğiniz kadar iyiyse istanbul'a geldiğimde mutlaka giderim.

kremi anca cildini bi uzman görüp verebilir dahada beter olmasın aman ! dikkat
sivilce için ise benmde çoook hassasıtr pudra içine limon kat krem kıvamında olunca sür yarım saat beklet yıka 2 3 günde 1 yap sonra haftalık sonra aylık :)
ilk 2 3 yapmanda yakabilir kaşınabilir kızarabilir:) normal korkma yıkayınca geçio dayan:)
teşekkür ederim.doktor senin cildin krem için uygun değil dedi.ömür boyu ben antibiyotik mi kullancam :(kremi güneş koruyucusu olsun diye istemiştim .asidik diyede limondan korkuyorum:(

Oncelikle rahatsizligin icin gecmis olsun.Sana simdi bir krem onersek olmaz canim cildini dahada kotu yapabilir tavsiye uzerine krem kullanma cunku herkesin cilt yapisi bir degildir.Yasadigin sehirde mutlaka iyi doktorlar vardir gerekirse daha iyi doktora gorun.Tip her dakika ilerliyor mesela bugun haberlerde izledim cilt hastaliklarinda yeni bir yontem bulunmus yaniklarda ve vitiligo rahatsizliklarinda uygulaniyormus ve basari orani yuksekmis.

Burada önerilen kremler ya da tedaviye yönelik hiçbir krem güneş koruyucusu
işlevi görmez. Sen başka bir doktora gidip, hem tedaviye yönelik bir değerlendirme
iste hem de güneş koruyucu tavsiyesi.

Geçmiş olsun şimdiden.

Önce mutlaka iyi bir doktora görün. Benim önerebileceğim lavanta çayı içmen. 5 gündür içiyorum çok iyi geldi. Adet dönemimdeyim şuan 1 tane bile sivilce çıkmadı. Normalde çıkar.

Bende bir kirem var 1 gunde yok ediyor kocaman sivilceleri tr de varmidir bilmem.
Adi cordes bpo..

Yuzum pul pul dokuluor demissin ya
Vazelin iyi geliyor diye biliyorum.
Ben topuklarima suruyordum yumusacik ve prussuz yapmisti
Ama yuzde kullanilirmi onu tam bilmiyorum.

Ciddin hassasmis bence bize sorma biz bisey deriz yan etki yapar benimde hassas cunku oyle herseyi kullanamiyorum bence sen bir doktora git canim :34:

bi keresinde yüzüm çok kötü olmuştu yanık gibi çok hassaslaştı hem kaşıntı vardı hem kızarıklık,bebek sabunuyla yıkadım sonra domates suyunu sürdüm yüzüme 20dk sonra yıkadım ve zeytinyagı sürdüm çok işe yaramıştı canım.

Kimseden bir tavsiye alma bence tatlım.
Cilt bu herkesin cildi farklı.. Bana iyi gelen ilaç sana yan etki yapabilir.
İyi bir doktora görünürsen inşAllah devanı bulursun.. :)

Oncelikle rahatsizligin icin gecmis olsun.Sana simdi bir krem onersek olmaz canim cildini dahada kotu yapabilir tavsiye uzerine krem kullanma cunku herkesin cilt yapisi bir degildir.Yasadigin sehirde mutlaka iyi doktorlar vardir gerekirse daha iyi doktora gorun.Tip her dakika ilerliyor mesela bugun haberlerde izledim cilt hastaliklarinda yeni bir yontem bulunmus yaniklarda ve vitiligo rahatsizliklarinda uygulaniyormus ve basari orani yuksekmis.

teşekkür ederim.haklısın ama insan bi an önce kurtulamak istiyor :( bende danışmak istedim işte.

bi keresinde yüzüm çok kötü olmuştu yanık gibi çok hassaslaştı hem kaşıntı vardı hem kızarıklık,bebek sabunuyla yıkadım sonra domates suyunu sürdüm yüzüme 20dk sonra yıkadım ve zeytinyagı sürdüm çok işe yaramıştı canım.

teşekkür ederim.bu cildimin hassasiyetinden.yüzüme hiç bir şey sürmüyorum.makyaj yapamıyorum.sadece sürme sürebiliyorum.domates yakıcı olmazmı :(.allahım başka dert vermesinde.ne bileyim insan oğlu herşeyi güzel muntazam olsun istiyor.aslında bu da dert değilde.bazen kafama çok takıyorum.her gören yüzün kızarmış diyor.sinir oluyorum.biliyorum kızardığını söylemeseler olmuyo sanki.birazcık geçsin istiyorum onun için.hepinize teşkkür ederim ilgilendiğiniz için.

teşekkür ederim.bu cildimin hassasiyetinden.yüzüme hiç bir şey sürmüyorum.makyaj yapamıyorum.sadece sürme sürebiliyorum.domates yakıcı olmazmı :(.allahım başka dert vermesinde.ne bileyim insan oğlu herşeyi güzel muntazam olsun istiyor.aslında bu da dert değilde.bazen kafama çok takıyorum.her gören yüzün kızarmış diyor.sinir oluyorum.biliyorum kızardığını söylemeseler olmuyo sanki.birazcık geçsin istiyorum onun için.hepinize teşkkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bizler doktor değiliz bir şey söylesek ters teper belki daha kötü olur

Konunun başında bir arkadaş yazmış, Ermeni Hastanesinde doktor Sarkis Bey var, inanılmaz bir doktordur, ona gitmeni öneririm. Bacaklarımdaki sivilceler için yıllarca gitmediğim doktor, görmediğim tedavi kalmadı Sarkis Bey e gidince uyguladığı tedavi ile bir daha sorunum olmadı, o kadar çok çektim ki şimdi her cilt problemi olana onu tavsiye ediyorum

canım domates suyunun güneş yanıklarına iyi geldgni okumuştum ama fazla bekletmiceksin yüzünde bi araştır istersen ve peşine zeytinyagı sürdüm tahriş etmesin diye, benim yüzüm makyajdan dolayı öyle olmuştu kuaför sprey gibi bişe sıktı yüzüme o mahvetti çok hassaslaştı kızarıklık kaşıntı falan yapmıßtı ama 2gün uyguladm geçti şükür,

arkadaşlar acnemax kullanan var mı. varsa yorumlarınız izlenimlerinizi paylaşırmısınız. kullananlar çok iyi yorumlar yapmış. tavsiye edende çok.

Back
X