• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Merhaba . Sivilce izleriyle sorunum var .Cildiyeye gittim ama kullandığım jeller tahriş yaptı yüzümde.İnternette pek çok tarif var ama hangisi etkili olur bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba . Sivilce izleriyle sorunum var .Cildiyeye gittim ama kullandığım jeller tahriş yaptı yüzümde.İnternette pek çok tarif var ama hangisi etkili olur bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz ?

C bnm birden sivilcelerim olmustu ergenlikte hic sivilce problemim olmamasina ragmen ciban gibiydi gwciodu ama izleri kaliodu dr gittim bicsey bulamadilar ben sole bisi yaptim ama sende etkisini bilemem ama kulak copunu sicak suya batirip o izlerin ustunde gezdiriodum yakmadan ama sonra devekusu yagi yani emu yagi aldim onu surdum ve gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sivilce izleri hop diye geçmez bir ay alıyor en az yani cildini boşa tahriş edip inceltme o deriyi atmak için.

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sivilcenin hangi nedendn ortaya çıktgnı bul.yoksa ne kullansan fayda etmez

C bnm birden sivilcelerim olmustu ergenlikte hic sivilce problemim olmamasina ragmen ciban gibiydi gwciodu ama izleri kaliodu dr gittim bicsey bulamadilar ben sole bisi yaptim ama sende etkisini bilemem ama kulak copunu sicak suya batirip o izlerin ustunde gezdiriodum yakmadan ama sonra devekusu yagi yani emu yagi aldim onu surdum ve gecti

Teşekkür ederim :) sıkmadığım halde iz kalıyor :(

Ben arada bal-tarcin maskesi yaparim, puruzsuz bir cildim var diyemem ama sivilce ve izleri cogaldiginda bu maske hafifletiyor epey

vallah kuuzum benımde guzel yuzum kendılıgınden sıvılce doldu . her maskede yaptım . ama en sonda dr. gıttım hap ve krem verdı. bence sende gıt =)

sivilce izleri geçer mi ki??? :53:
ben geçmez diye biliyorum
hatta dr. bile sivilceler geçer ama izler için yapacak bir şey yok demişti
ben sivilcelerden kurtuldum ya ona şükrediyorum :52:
evde yapılan maskelere de hiç inancım kalmadı :50:
yapıyorum bazen ama hiç işe yaramıyor :50:
bende de izler var ve çukurluklar, ama onlarla yaşamaya alıştım :5:

sivilce izleri geçer mi ki??? :53:
ben geçmez diye biliyorum
hatta dr. bile sivilceler geçer ama izler için yapacak bir şey yok demişti
ben sivilcelerden kurtuldum ya ona şükrediyorum :52:
evde yapılan maskelere de hiç inancım kalmadı :50:
yapıyorum bazen ama hiç işe yaramıyor :50:
bende de izler var ve çukurluklar, ama onlarla yaşamaya alıştım :5:

Çukurlar geçmez ama kahverengi lekelere iyi bakarsan geçiyor tabi zaman alıyor

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sivilce icin envai çeşit ilac olsa da izler için sadece kimyasal ya da lazerli peeling ise yarıyor. Arkadaşım epeyce faydasını gördü ki krater gibi cukurcuklar vardı yüzünde.
Ha sırf iz olmasın diye lazere veya kimyasala maruz kalmak ne kadar mantıklı o da ayrı bir mevzu.

Benim de onceden cok sivilcem vardi, accutane in turkiyede olanini kullandim, sivilceler bitti simdi izleri kaldi...

Bu topici takip edecegim, ben de izlerden muzdaribim, cukur yok ama leke var..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X