• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler SİVİLCE

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Hellen1330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
165
4
48
İstanbul
Arkadaşlar normalde sorun etmem ama benim için önemli bir gün 10 eylül o zamana kadar kaşımın ortadına cıkan sivilce gitmeli kırmızı bi de hatta 3 tane bi tavsiye verin lütfen ya nasıl gider bu kolay. Cildiye randevuyu cok uzak tarihe veriyor gidemedim o yüzden yardım lütfen

Dis macunu veya limon surmek gecirmese de sondurur
Tonik yoksa maden suyu veya gul suyuyla temizleyerek yayilmasina engel olabilirsin

hemen cay agaci yagi al , sivilce üzerine kulak cöpü ile sür iki gün gecmeden yok olur

şu son dönemki güzellik mağazalarında kızarıklığı geçiren bir krem var. ucuz bir şey sorarsan verirler. 15 lira falan.
onun dışında benim de yöntemim limondur.

en garanti çözüm ise kurutmak için undo talk pudra, eczaneden alcaksın bunu. beyaz bir pudra. kabuk yapar kurutur soyar hemen. gece sür sabaha kalmaz gibi.

şu son dönemki güzellik mağazalarında kızarıklığı geçiren bir krem var. ucuz bir şey sorarsan verirler. 15 lira falan.
onun dışında benim de yöntemim limondur.

en garanti çözüm ise kurutmak için undo talk pudra, eczaneden alcaksın bunu. beyaz bir pudra. kabuk yapar kurutur soyar hemen. gece sür sabaha kalmaz gibi.
Tamam uyguluycam bunuda cok sağollun umarım işe yarar :)

ve gülsuyu herdaim kullan, o yaginda keskin bir kokusu var ama gercekten faydali elinin altinda herdaim bulundur.... cok sivilceler icinde 2 hafta boyunca günde 2 fincan türk kahvesi....cogu anti sivilce cremler fos paraya yazik ....

Back
X